Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

HLADAN TUŠ Nemci bez jednog od najboljih igrača na Evropskom prvenstvu!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Denis Šruder i Moric Vagner (Foto: FIBA)

Košarkaš Orlanda doživeo je povredu zbog koje će morati da propusti predstojeći Evrobasket. Pored njega, van stroja će da budu i Isak Bogi kao i Maksi Kleber.


SUPERKUP EVROPE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Real Madrida protiv Ajntrahta je 1.48. Meč počinje u 21:00.


Selektor reprezentacije Nemačke, Gordon Herbert, neće moći da računa na povređenog Morica Vagnera. Košarkaš Orlanda će Evropsko prvenstvo da propusti zbog povrede članka.

– Reći ću vam kako stoje stvari. Boli me. Radovao sam se ovom turniru godinama. Da igram za Nemačku u Kelnu i mom Berlinu, sa bratom, na Evropskom prvenstvu je nešto o čemu sam sanjao dugo. Nažalost, neću moći da nastupim ni na jednom od predstojećih mečeva ovog leta. Znam koliko je reprezentacija bitna za nemačku košarku i čitavog leta sam se radovao ovom izazovu, spremao se da nadogradim prošlogodišnje iskustvo. Proveo sam leto sa momcima koji su ovo iskustvo učinili jedinstvenim i to bi je bila najviša tačka protekle godine i nešto zbog čega sam bio uzbuđen. Teško mi je da prihvatim činjenicu da povreda članka nije zalečena, ali i to je deo igre. Ovaj tim je poseban i pomno ću pratiti momke i podržavati ih.

Na spisku ostaju Robin Bencing (Fortitudo), Nils Gifaj (Žalgiris), Justus Holac (Breoga), David Kremer (Braunšvajg), Leon Kremer (Bon), Maodo Lo (Alba), Andreas Obst (Bajern), Kenet Ogbe (Oldenburg), Denis Šreder (bez kluba), Kristijan Sengfelder (Brose), Danijel Tajs (Indijana, NBA), Johanes Timan (Alba), Johanes Fojtman (CSKA), Franc Vagner (Orlando, NBA), Jonas Volfart Boterman (Hamburg).

Evropsko prvenstvo je na programu od 1. do 18. septembra.

PROČITAJTE JOŠ:

U SVOM FAZONU Lalatović poručio novinarima: Da sam danas odigrao nerešeno, došli bi da mi ‘skidaju glavu’ i pričaju svašta!

NOVO SAOPŠTENJE “DELIJA”: Zvezda se voli svakog dana, a ne samo protiv Milana!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.