Budimo u kontaktu

UEFA

UEFA odustala od bizarne tužbe… Picerija: Hvala na reklami!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto dizajn: Ivana Janković

Krajnje bizarno je zvučala vest da UEFA namerava da tuži jednu nemačku piceriju zato što je jednoj svojoj pici dala ime “Liga šampinjona” i tako povredila prava na intelektualnu svojinu. Picerija iz jednog mesta u blizini Frankfurta je na Instagramu objavila pismo kojim evropska kuća fudbala preti tužbom.


Portugalija: Na meču Benfika – Žil Visente, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 1-1&2+.


Ipak, čelnici UEFA su se predomislili i svu krivicu prebacili na „preterano revnosnog lokalnog agenta za zaštitu logoa“.

– Očigledno je da neki ljudi prave obrok od ove priče. UEFA ozbiljno shvata zaštitu svoje intelektualne svojine, ali čini se da je u ovom slučaju lokalni agent ipak doneo ishitrenu odluku. UEFA Liga šampiona može srećno da živi pored ove pice zvučnog ukusa – navedeno je u saopštenju iz Niona.

Iz picerije su reagovali na jedini mogući način. Zahvalili su se UEFA na besplatnoj reklami.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.