Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

UEFA redovno kažnjava Zvezdu i Partizan, ali ovaj klub je rekorder! Do kada će da ga trpe?

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Navijači Fejenorda (Foto: Starsport)

Već dugi niz godina smo svedoci oštrih kazni evropske kuće fudbala za Crvenu zvezdu i Partizan zbog propusta u organizaciji i ispada navijača. Uostalom, samo ove sezone su srpski večiti rivali bili primorani da na tribine puste samo decu.


Španija: Na meču R. Sosijedad – Barselona, naša kladionica nudi kvotu 5.20 za igru X-X.


Stigao je novi primer koji govori o drugačijim kriterijumima UEFA, usmeren prema Fejenordu, Partizanovom “dželatu” iz prve runde nokaut fazze Lige Konferencije. Zbog nereda navijača tima iz Roterdama koji su, uzgred, odavno poznati po nasilju svake vrste, holandski klub će samo ove sezone u kasu UEFA morati da uplati oko pola miliona evra!

Najnovija kazna izrečena je zbog upotrebe pirotehnike tokom četvrtfinalnog duela proticv praške Slavije. Međutim, discipinci iz Niona nikako da Holanđane kazne po primeru srpskih klubova. Istovremeno, Fejenord je na klupskom sajtu objavio početak prodaje ulaznica za prvi polufinalni meč protiv Marselja, zakazan za 28. april.

Pristalice francuskog kluba takođe su nadaleko poznate po huliganizmu. Šta ćemo da očekujemo u četvrtak?

PROČITAJTE JOŠ:

https://www.maxbetsport.rs/bozja-ruka-zivi-zauvek-englez-prodaje-maradonin-dres-brojka-je-nestvarna-video-356818/

ZA UTEHU “Grobari” oborili rekord, niko nije bio ni blizu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.