Budimo u kontaktu

Uncategorized

UKRAJINCI ODOLELI Zinčenko i Voker režirali remi u Poljskoj, Švedska ubedljiva u Talinu (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Bukajo Saka (foto: Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski)

Ukrajina i Engleska su u Poljskoj remizirale 1:1 (1:1) u okviru pete runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. “Gordi albion” je ostao prvoplasiran u grupi C, dok se ukrajinska selekcija nalazi na drugom mestu.


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Litvanija – Srbija (nedelja 20.45), kvota Maxbet kladionice na tip 3+ iznosi 1.55


Ekipa Sergeja Rebrova je bolje otvorila duel i do vođstva je došla u 26. minutu. Fenomenalnu akciju golom je krunisao fudbaler Arsenala, Oleksandr Zinčenko posle asistencije Jukima Konoplje.

Izjedanečnje je usledilo 15 minuta kasnije. Kapiten Engleske Hari Kejn je u 41. minutu na maestralan način uposlio Kajla Vokera, a ovaj se odlično snašao pred golom rivala i pogodio za 1:1.

U drugom delu je pobedi bliža bila selekcija Gereta Sautgejta, ali ipak nije došla do gola tako da su obe ekipe morale da se zadovolje bodom.

U grupi F Švedska je u Talinu bila ubedljiva protiv Estonije 5:0 (3:0). Već posle 40 minuta imala je tri gola prednosti a strelci su bili Viktor Gjokeres u 18. Dejan Kuluševski u 24. i Aleksander Isak u 39. minutu. Trijumf su u drugom poluvremenu potvrdili Robin Kuaison u 75. i Viktor Kleson u 92. minutu.

Meć grupe I između Andore i Belorusije završen je bez pobednika 0:0.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Grupa C

Ukrajina – Engleska 1:1 (1:1)
(Zinčenko 26 – Voker 41)

Severna Makedonija – Italija (20.45)

Standings provided by Sofascore

Grupa F

Azerbejdžan – Belgija 0:1 (0:1)
(Karasko 38)

Estonija – Švedska 0:5 (0:3)
(Giokeres18, Kuluševski 24, Isak 39, Kuaison 78, Kleson 90+2)

Standings provided by Sofascore

Grupa I

Andora – Belorusija 0:0

Kosovo – Švajcarska (20.45)

Rumunija – Izrael (20.45)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.