Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ULAGANJE U BUDUĆNOST: TSC protiv Zvezde predstavio talentovanog Šušnjara

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Marko Šušnjar (Foto: FK TSC)

TSC je poražen od Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa, ali je na “Rajku Mitiću” promovisao jednog od pulena iz svoje omladinske selekcije. Debi na velikoj sceni imao je Marko Šušnjar, tek punoletni mladi igrač kluba iz Bačke Topole.


Holandija 2: Na meču Den Hag – Helmond, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 4+.


Šušnjar je zvanično prve minute u seniorskom timu upisao u finišu meča, kada je ušao u igru umesto Juga Stanojeva. Radi se o 18-godišnjem momku rođenom u Višegradu, ali koji se fudbalski školovao u mlađim kategorijama Vojvodine. Od pre dve godine je u TSC-u, nastupa za omladinsku selekciju, za koju je u tekućem prvenstvu upisao 16 nastupa, uz šest postignutih golova.
U septembru prošle godine potpisao je prvi profesionalni ugovor, a od februara je konstantno u konkurenciji kod Žarka Lazetića. Debitantski nastup na našem najvećem stadionu pamtiće zauvek, iako rezultat nije bio dobar.
Presrećan sam… Prvi minuti u seniorskoj fudbalu i to na Marakani. Ovo mi je podstrek da u budućnosti budem još posvećeniji i da i da još više treniram kako bih napredovao. Iskreno, nismo zadovoljni rezultatom, nije onaj koji smo želeli. Ostaje nam da se maksimalno posvetimo prvenstvu i da ostvarimo što bolji rezultat, kako bi izborili plasman na evro scenu – rekao je za MaxBet sport Marko Šušnjar, talentovani vezni fudbaler TSC-a.
Kako nam je kazao, prezadovoljan je u klubu koji je organizovan na vrhunskom nivou.
Okružen sam velikim profesionalcima i imam od koga na naučim. Šef stručnog štaba drži sve pod kontrolom, a na treningu uz rad i disciplinu, vlada odlična atmosfera. Upijam svaki savet jer zaista mogu dosta da napredujem – dodao je Šušnjar.
Zanimljivo da je na šest mečeva u drugom delu sezone sedeo na klupi za rezerve, ali nije ulazio u igru. Sada, kada je upisao debitantske minute, za očekivati je da u preostalim mečevima ponovo dobije priliku da igra.
Naravno da razmišljam u tom pravcu, ali stručni štab je tu da odlučuje o tome, tako da se ne opterećujem. Sada je fokus da tim igra dobro i da ostvari što bolje rezultate. Cilj nam je da se izborimo za izlazak u Evropu. Konkurencija je jaka, nekoliko timova je u dva-tri boda razlike, tako da je sve otvoreno – trezveno razmišja Šušnjar, o kome će se, svakako, tek čuti i pisati u narednom periodu.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.