Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

USKRŠNJI FESTIVAL U VLASOTINCU Mini basket turnir na jugu Srbije u nedelju

Dragan Panajotovic

Objavljeno

,

(Foto: ŽSKU Vlasotince)

U nedelju 21. aprila će u Vlasotincu da bude održan Uskršnji festival, takmičenje u mini basketu za decu rođenu 2013. godine i mlađih. Ovaj turnir postaje tradicionalni, drugi put će da se održi  u Vlasotincu, a organizatori su ŽSKU Vlasotince, ASG Akademija i Opština Vlasotince.


Na meču Crvena zvezda – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru ug 1P2+.


Na turniru će da učestvuju Kosovsko pomoravlje-Partaš (Gnjilane), Play 017 (Bujanovac), Panteri (Vranje), ŽSKU Vlasotince, Vlasina akademija (Vlasotince), Nikolić akademija (Vranje), All star (Leskovac), Napredak (Aleksinac). Preko stotinu dece će imati priliku da pokaže košarkaško znanje, ali pre svega da se lepo druži sa vršnjacima u Sportsko-rekreativnom centru “Vlasina”. Početak festivala je u 10, a svečano otvaranje u 12 časova.

Turniru će, po rečima organizatora Vlastimira Stojanovića,  da prisustvuje i veliki broj košarkaša i košarkaških radnika. Učešće su već potvrdili Race Georgieski iz Košarkaškog saveza Srbije, koji je afa i omega mini basketa u našoj zemlji, zatim Aleksandar Saša Grujić, poznati trener iz Vlasotinca koji je slavu stekao radeći u Rusiji u ekipama CSKA, Lokomotive Kuban i Dinama, a bio je i pomoćni trener reprezentacije Rusije. Očekuje se i dolazak Vladimira Veličkovića, bivšeg košarkaša brojinih klubova u Srbiji, koji je takođe Vlasotinčanin, a doći će i predstavnici regionalnog košarkaškosg saveza “Južna Srbija”, kao i predstavnici lokalne samuprave.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.