Budimo u kontaktu

NBA LIGA

UTAKMICA IZ SNOVA Tejtum srušio Bruklin u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Džejson Tejtum slavi pobedonosni koš (Foto: Beta/AP)

Strašan meč i atomska košarka viđeni su na otvaranju plej-ofa u Istočnoj konferenciji. Posle trilera, Boston je savladao Bruklin – 115:114.

Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Dalas – Juta biti ubačeno više od 205 poena.

Gostima nije vredela nestvarna partija Kajrija Irvinga koji je ubacio 39 poena, a samo u poslednjoj deonici je trojke ispaljivao 4-4, uz poslednju za vođstvo Bruklina 114:111, 45 sekundi pre kraja.

Smanjio je Braun, potom Kevin Durent promašio za tri i tada su Seltiksi krenuli u poslednji napad. Izveden je maestralno. Asistencijom Brauna, Džejson Tejtum je doveden u poziciju iz koje nije mogao da promaši.

Bio je to njegov 31. poen na meču, ali Boston je imao još trojicu raspoloženih. Džejlen Braun je ubacio 23, a Al Horfiord i Markus Smart po 20 poena.

U nedeljnom matineu, Majami je iskoristio prednost domaćeg terena i lako pobedio Atlantu – 115:91. Pobedničku ekipu predvodio je Dankan Robinson sa 27 poena. U timu Atlante, Bogdan Bogdanović nije imao šuterski dan jer nije pogodio nijedan od osam pokušaja iz igre. Svih šest poena ubacio je sa linije penala.

Sjajnog Irvinga je u timu Bruklina pratio samo Kevin Durent sa 23 poena, ali uz veoma loših 9-24 iz igre.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.