Budimo u kontaktu

ATP

Uvećan nagradni fond za Australijan open

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Nagradni fond Otvorenog prvenstva Australije uvećan je za 3,4 odsto, na 48,3 miliona evra, saopštili su danas organizatori prvog teniskog grend slem turnira u sezoni.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Bajern Minhena sa sedam ili više poena razlike je 1.90. Utakmica počinje u 20.30.


Pobednici turnira, u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji počinje 16. januara, zaradiće po 1,88 miliona evra.
Takodje, povećavaju se i sume koje dobijaju igrači eliminisani u prethodnim rundama. Za poraz u prvom kolu igrači će dobiti 67.140 evra, što je porast od 3,2 odsto, a za poraz u drugom kolu dobijaće oko 100.000 evra.

Direktor Australijan opena Kreg Tajli rekao je da će ukupan nagradni fond za turnire u Australiji prvi put premašiti 100 miliona australijskih dolara, što je ekvivalentno 63,2 miliona evra.

On je naveo da je za uspeh turnira važno obezbediti da najbolji igrači budu nagradjeni na pravi način.

Tokom proteklih 20 godina nagradni fond Australijan opena porastao je za 321 odsto, bez inflacije.

NOVAK PRED MEDIJIMA U AUSTRALIJI Takve stvari ne mogu lako da se zaborave!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.