Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

NOVO IME U TIMU Đoković napravio veliku promenu! Zamenjen čovek koji je pravio čuda

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković je poznat po tome da često pravi promene u timu (Foto: Beta/AP)

Kada god bio Novak imao neki zdravstveni problem, odnosno povredu, on je bio taj koji je uspevao u rekordno kratkim rokovima da tenisera spremi za nove izazove.


PREMIJER LIGA: Kvota naše kladionice na igru NG za utakmicu između Lidsa i Mančester sitija je 2.10. Početak meča je zakazan za 21.00.


Najaktuelnija tema u teniskom svetu je boravak Novaka Đokovića u Australiji, zemlji koja ga je prošle godine deportovala i zabranila mu povratak. Naravno, sada je došlo do promene, pa popularni Nole slobodno može da se kreće po njoj.

Ipak, odande je i stigla novost da je Srbin napravio promenu u svom timu. Kako “Sportklub” javlja, ulogu fizioterapeuta neće više  da obavlja Ulises Badio, iako se radi o čoveku koji je pravio čuda sa oporavkom Beograđanina.

Umesto njega, na pomenutu funkciju će da dođe Klaudio Cimalja. Radi se o Italijanu, inače profesor na Akademiji za osteopatiju u Torinu. On je viđen na prvom treningu Novaka Đokovića u Adelejdu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekada Ibrahimović, sada on

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN Obradović najavio povratak važnog igrača! Evo kada se očekuje da će da zaigra (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.