Budimo u kontaktu

ABA LIGA

UŽAS Trojici igrača Partizana stigle pretnje smrću! Trifunoviću poručeno: On više nije vlasnik svog života! Crno-beli slučaj prijavili policiji

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Uroš Trifunović i Ostin Holins (Foto: Starsport)

Jezive pretnje smrću stigle su igračima Partizana uoči majstorice finala ABA lige. Odmah je reagovao klub iz Humske. Prijavio je te pretnje policiji zbog osnovanih sumnji da bi lica mogla da se nađu u hali “Aleksandar Nikolić” na petoj utakmici finala, navodi Telegraf.


ABA LIGA, FINALE: Sve kvote kladionice MaxBet za meč Crvena zvezda – Partizan (20:00) pogledajte OVDE.


Na društvenim mrežama upućene su pretnje Kevinu Panteru, Matijasu Lesoru i Urošu Trifunoviću.

Na Tviteru su osvajnule dve objave. Jedan od njih poručuje delegaciji Partizana da neće živi izaći iz hale.

– Nećete živi izaći iz hale gospodo. Ni igrači, ni sudije koji su u kombinaciji doveli do ovakve atmosfere. Pokazivati kur*eve bez kazne, možda može u Americi. Naravno postoji i opcija da vas dobijemo i da svi mirno odete kući – piše u objavi u kojoj su tagovani Panter, esor i Trifunović.

Drugi je poručio Urošu Trifunoviću da  “više nije vlasnik svog života”.

Majmun je večeras završio svoju karijeru. On toga nije svestan, ali će mu uskoro sve biti jasno. I ne samo to. On više nije vlasnik svog života. I to će mu biti jasno vrlo skoro – piše u tom pretećem tvitu.

Crno-beli su zamolili za hitnu reakciju nadležnih zbog ugrožavanja sigurnosti svojih košarkaša.

Košarkaški klub Crvena zvezda je apelovao na navijače da sve prođe u sportskom duhu. Nadamo se da će tako i da bude.

PROČITAJTE JOŠ:

MEČ SEZONE Zvezda i Partizan igraju za titulu i Evroligu! Od njih se najviše očekuje… Evo gde možete da gledate majstoricu finala

SAZNAJEMO Zvezda dogovorila drugo letnje pojačanje! Terzić ga odlično poznaje

13 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.