Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

UŽASNA VEST Bogdanović propušta Evropsko prvenstvo!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović (Foto: Starsport)

Teško da je Pešić mogao da dobije gore vesti od ovih…Prva zvezda našeg nacionalnog tima propušta Evropsko prvenstvo!


NEMAČKA: Od 20:30 igraju Alba – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50. 


Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, zbog povrede će da propusti predstojeći Evrobasket saznaje, Sport klub. Lekar naše reprezentacije, Dragan Radovanović, poručio je za pomenuti portal kako Bogdana čeka duža pauza.

– Naš reprezentativac je pre dve-tri nedelje operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, ne baš kratko, minimum tri meseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Srbiju, Beograd.

Evropsko prvenstvo na programu je od 1. do 18. septembra, a Srbija je u grupi sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

Na sreću Vasina povreda nije teže prirode, što je potvrdio i selektor Pešić.

– Igra za Anadolu Efes, to je jedino što je važno. A sve ostalo što se medijski čačka, samo mogu da kažem da će svi biti pozvani. 20. jun je krajnji rok da spisak sa 24 imena bude poslat na adresu FIBA. To se uvek tako radi zbog eventualnih povreda, otkaza, zato to nije puno kandidata, bez obzira kako vam se čini.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA ČEKA PARTIZAN AKO ISPADNE U TREĆU LIGU Košarkašima će za odlazak na utakmice biti dovoljna samo mesečna karta za gradski prevoz

PLUS ZA SPORTSKI SEKTOR Mrkela: Sa Marinom smo mnogo jači!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.