Budimo u kontaktu

KATAR 2022

“UZBUNA”! Švajcarci pišu da Srbija bez “pola tima” izlazi na odlučujući dvoboj, evo ko je kod njih pod znakom pitanja…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Embolo je udarna igla Švajcarske (Foto: Beta/AP)

Polako se podiže temperatura kako se bliži dvoboj između Srbije i Švajcarske na stadionu “974” u Dohi. Pobednik će najverovatnije u osminu finala Svetskog prvenstva, s tim da bod više odgovara “sajdžijama”. Naravno, dosta toga će zavisiti i od ishoda duela između Brazila i Kameruna.


SVETSKO PRVENSTVO Od 20 časova u petak Srbija igra odlučujući meč protiv Švajcarske, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.60.


Samopouzdanje kod Švajcaraca raste, ne zbog dobrih igara čete Murata Jakina, koliko zbog ne baš sjajnog stanja u redovima Srbije. Kada to kažemo mislimo na broj povređenih i rovitih pred odlučujuću utakmicu.

Švajcarski “Blik” piše o povređenim fudbalerima Srbije. Tako kažu da su pod znakom pitanja Sergej Milinković-Savić i Strahinja Pavlović. Da se na povredu žali Miloš Veljković, da je Filip Kostić nespreman, a da niko ne zna šta se događa sa Dušanom Vlahovićem.

Povređen je i Sergej Milinković Savić, Strahinja Pavlović je morao zbog povrede da izađe iz igre protiv Kameruna, a rano je meč završio i Miloš Veljković. Dušan Vlahović nije odigrao ni sekund protiv Kameruna. Niko ne zna da li će zbog povrede prepona biti spreman za Švajcarce – pišu Švajcarci.

S druge strane kod “sajdžija” su za sada van stroja Đerdan Šaćiri i Noa Okafor. Jasno je da bi neigranje ova dva fudbalera bila veliki udarac za Murata Jakina.

PREPORUČUJEMO:

RADNO U PARTIZANU Pao prvi zimski potpis u Humskoj (FOTO)

“DELIJE” SANJAJU RUŠENJE VIRTUSA Dva sastava tima iz Bolonje, ova tri igrača četa Ivanovića mora da zaustavi, Teo ne igra!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.