Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UŽIVO Gledajte četvrtu proveru Crvene zvezde na MaxBet Sportu… Bahar drži obećanje! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Beta)

Crvena zvezda od 18.30 u Sankt Peterburgu igra četvrtu kontrolnu utakmicu ovog leta. Protivnik je azerbejdžanski Nefči iz Bakua.


Argentina: Na meču Estudijantes – Rasing Klub, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3+.


Izabranici Baraka Bahara dobili su prethodne tri prijateljske utakmice, protiv selekcije Užica (3:1), banjalučkog Borca (2:0), a najvrednija je svakako pobeda nad šampionom Rusije Zenitom (2:1).

Trener šampiona Srbije Barak Bahar je prilikom dolaska obećao da će ekipa da igra ofanzivan fudbal. Zato je odlučio da proba postavu sa trojicom štopera, što mu je već zaštitni znak, ali i sa dvojicom napadača.

Evo sastava.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Eraković, Mijailović, Dragović – Nedeljković, Stamenić, Bukari, Mitrović – Ivanić – Kraso, Olajinka.

NEFČI: Brkić – Kverkvelija, Salahli, Alijev, Buldov – Jusifi, Israfilov, Ozobić, Zulfugarli, Hadžijev – Saldanija.

Prenos utakmice gledajte na linku ispod.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.