Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SAZNAJEMO Između srca i novca… Partizan zvao bivšeg igrača, ali hoće ga i bogataš!

Marko Ljubomirovic

Objavljeno

,

Zoran Savić i Željko Obradović (Foto: Starsport)

Na košarkaškoj raskrnici. Srpski reprezentativni bek šuter Vanja Marinković ovog leta bira između bar tri destinacije.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Makabija protiv Olimpije Milano (20:05) je 1.70.


Pošto je sa Srbijom u Manili došao do titule vicešampiona sveta, Marinković je u Baskoniji nastavio sa kvalitetnim partijam. Iza sebe ima vrlo dobru sezonu, pogotovo od dolaska Duška Ivanovića na klupu.

NA STOLU TRI PONUDE

Vanja Marinković se pozdravlja s navijačima Partizana u Areni (Foto: Starsport)

Upravo te dobre igre i dobre brojke (10.7 poena, 2.5 i 1.5 asistencija po meču u Evroligi, 10.7 poena, 1.5 i 1.0 asistencija po meču u Endesa ligi uz celosezonskih porcenat šuta za tri poena od blizu 40%) Vanju čine jednim od poželjnijih slobodnih agenata ovog leta, kada mu ističe važeći ugovor sa timom iz Vitorije.

Kako MaxBet Sport saznaje, reprezentativna devetka na stolu trenutno ima tri ponude – od Baskonije (da produži ugovor), Partizana (da se vrati u crno-belo jato posle pet godina u Španiji), ali i od budućeg evroligaša a u narednoj sezoni učesnika Evrokupa – Dubaija!

Iako je možda najlogičniji, a za navijače Partizana idealni, scenario bi bio da Vanja ponovo zaigra u crno-beloj opremi, to je ipak, kako saznajemo, u ovom trenutku najmanje realna opcija za momka rođenog u Beogradu 1997. godine, koji sebe i dalje vidi u inostranstvu.

AKO DOĐE KARI PEŠIĆ…

Da li će to inostranstvo i dalje da bude Španija ili će se, pak, uputiti put Emirata i Dubaija biće poznato tek pošto se i zvanično bude znalo ko će sa klupe da predvodi novi košarkaški projekat u bogatoj pustinji. Ako to, kako se već neko vreme i najavaljuje, bude Svetislav Kari Pešić, šanse da Marinković bude jedna od njegovih prvih akvizicija su i više nego realne.

Razlog je sasvim jasan i logičan, s obzirom na to da je Vanja jedan od igrača u koje selektor Pešić ima aposlutno poverenje i bez koga ne može da zamisli državni tim (igrao je na oba velika takmičenja od Pešićevog preuzimanja A tima Srbije), a možda i klub. Sve to, naravno, prati i uprava Baskonije, koja je u prethodnim godinama nebrojano puta znala da donese dobre odluke u vezi sa vođenjem transfer politike. Kako može da se čuje, u Baskoniji su više nego zadovoljni igrama koje je Marinković pružao u crveno-plavoj opremi od dolaska iz Valensije, leta 2021. godine.

Bilo kako bilo na kraju, jedno je sigurno – Vanja je cenjena i tražena košarkaška roba.

11 Komentara

11 Comments

  1. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    11.04.2024. at 12:56

    Ma Dubai bree….

    • Milan

      11.04.2024. at 15:14

      Umukni smrdljivce gejlijski

  2. Hrvatski ponos-partizan

    11.04.2024. at 14:15

    Paetizan dovodi vrabca koji je vec ostavio veliki trag u partizanu,aranitovica iz cibone i rumenige dovodi iz turske mahmutoglua…..

    • Gde si Coki

      11.04.2024. at 14:24

      Magarce iskompleksirani opet si ukrao telefon od mame.Jel spava matora posle stajge??

    • PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

      11.04.2024. at 14:57

      Aaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa😆😆😆😆😆😆😆😆😆💪👍

      • Milan

        11.04.2024. at 15:15

        Mamica ti radi na stajgi smrdo 😅😅😅

    • Kalabic

      11.04.2024. at 14:59

      Koliko ti biju kompleksi bolesniku jedan.

    • Bordero

      11.04.2024. at 15:14

      Ti si kompletan idiot maloumnim

    • Obilić

      11.04.2024. at 15:20

      Gde si Coki i Kalabiću 1-6, titule vam kažu ko je kompleksaš “Dok vetar njiše palme” Dubrovački trubaduri su vam pisali himnu…

  3. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    11.04.2024. at 15:41

    Na leto u KKP: Esad Plavi,Beda Murić,Edin Vrabac,Kenan Kamenjar,Edin Avdić s TV Arena,Esad Arnautalić, Jasminko Puhača iz Rudara iz Kaknja i naravno Vladan Mujo Teget Lija,itd,itd…😆😆😆👍💪👍💪

    • NDH PONOS-ZVEZDA IDEA ZAGREB

      11.04.2024. at 19:51

      Ti si Robijeva musava devojcica

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.