Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Vaterpolisti se u četvrtak protiv Grčke bore za plasman na završni turnir Svetske lige

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Branislav Mitrović (Foto: Beta/AP)

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra u četvrtak u Podgorici protiv Grčke u četvrtfinalu evropskih kvalifikacija Svetske lige, a izabranici Dejana Savića izjavili su da veruju u prolaz na završni turnir tog takmičenja. Biće to okršaj timova koji su se prošle godine sastali u finalu Olimpijskih igara.


NBA: Od 1:30 iza ponoći igraju Milvoki – Čikago, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.88. 


Meč Srbije i Grčke na programu je od 21 sat, a pre toga će se sastati Italija – Hrvatska (15), Mađarska – Španija (17) i Crna Gora – Francuska (19). Pobednici ovih duela će se plasirati u polufinale.

Ako Francuska pobedi Crnu Goru onda će preostali pobednici automatski biti učesnici završnice Svetske lige u Strazburu. Ukoliko pobedi Crna Gora, tada će sa ovog turnira tri najbolje ekipe na F8.

Strpljenje, rad, motiv, želja, borba za rezultat. Ovaj turnir je pripremni, ali su nam Grci važni jer ćemo se dosta puta sa njima susretati – rekao je kapiten reprezentacije Branislav Mitrović, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Reprezentativac Strahinja Rašović istakao je da njegovi saigrači i on uvek imaju visoka očekivanja.

Verujem u prolaz. Grci napreduju. Ne interesuje nas njihov sastav, biće teško četvrtfinale. Ovo je odlična provera za ovaj pod navodima novi tim – rekao je Rašović.

Centar Breše Đorđe Lazić je istakao da veruje da će nacionalni tim dobro odigrati u Podgorici.

Odlično smo radili poslednjih mesec dana. Videlo se to u Ligi šampiona. Spreman sam, motivisan i verujem da ćemo pokazati dobar vaterpolo – rekao je Lazić.

Za Marka Radulovića će ovo biti debi na zvaničnom takmilčenju.

– Prvi cilj je pobeda i prolaz u Strazbur. Očekujem tvrdu utakmicu ali sa dobrim ishodom – rekao je Radulović.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanojević: Igrači sami izneli meč! Lazetić: Natho kao Mesi…

VELIKO POJAČANJE Najtalentovaniji evropski teniser odlučio da igra za Srbiju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.