Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VAŽAN ČIN Zvezda postavlja rekord u komšiluku, ali sa nekoliko mladih igrača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Mituljikić se očekuje u startnoj postavi (Foto: Starsport)

Rejting šampiona. Važna stavka, bez obzira na to što je šesta uzastopna titula overena još pre više od dve nedelje. Takmičarskog motiva uvek ima kada se nosi dres Crvene zvezde.


Na meču Voždovac – Crvena zvezda, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 1P2+.


Sledi važan čin u komšiluku. Želja je da se postavi novi rekord. Prošle nedelje protiv Čukaričkog na stadionu “Rajko Mitić” crveno-beli su uspeli da upišu 57. meč bez poraza u Superligi. Tako su izjednačili sopstveni rekord pod palicom Vladana Milojevića, a ovaj drugi niz je krenuo sa trenerom Dejanom Stankovićem.

U ponedeljak uveče cilj je da se nastavi utabanom stazom, bez obzira na nekoliko promena u ekipi i priliku da se u startnoj postavi nađe nekoliko mlađih igrača. Posle oporavka od lakše povrede spreman je Stefan Leković i očekuje se povratak Gelora Kange.

Odmor je potreban kapitenu Milanu Borjanu, koga će zameniti Nikola Vasiljević, a Osmana Bukarija će da zameni, verovatno prvi put kao starter, Nikola Mituljikić.

Projektovani sastav: Vasiljević – Vigo, Eraković, Leković, Azarov – Kanga, Kangva – N. Mituljikić, Ivanić, Katai – Rakonjac.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.