Budimo u kontaktu

ATP

VEĆ IMA ZAMERKE U MELBURNU Nadalu smetaju loptice!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Rafael Nadal (Foto: Beta/AP)

Ako ne bude odbranio Australijan open, u šta se nadaju svi navijači Novaka Đokovića, Rafael Nadal će moći da upre prst u krivca. Ne u sebe, već u – loptice.


TENIS, SPECIJAL: Kvota kladionice MaxBet na to da će Novak Đoković da osvoji Australijan open je 1.90.


Ne sviđaju se Špancu loptice s kojima će da se igra u Melburnu. Iako prvi grend slem u godini još nije počeo, Nadal se već žali. Podsetimo, na Australijan openu igra se Danlop lopticama…

Kažu da su loptice iste, ali mislim da  su lošijeg kvaliteta, bez dileme. Ne mogu više da pričam o tome. To je što je. Moramo da igramo sa njima. Mislim da se uz ove loptice ne dobija uobičajeni spin. Posle nekoliko udaraca gube na pritisku, teže je udariti je pravim spinom. Lakše je igrati kada idete na ravnije udarce. Moram da živim sa tim. Mislim da sam trenirao dovoljno sa ovim lopticama da može da se kaže da sam spreman – rekao je  Nadal.

Ono što mu,pored loptica, svakako ne ide u prilog je činjenica da je Nadal izgubio šest od poslednjih sedam mečeva.

– Moram ponovo da napravim momentum, da vratim samopouzdanje, a to se radi pobedama. Ipak, istina je da gubim više nego inače. Nisam igrao tako loše u prva dva meča u godini, izgubio sam od dva velika protivnika, ali sam imao šanse da dobijem oba susreta. Ne znam šta može da se desi od ponedeljka, ali moj lični osećaj je da sam bolji nego pre tri nedelje.

U prvom kolu Australijan opena Rafael Nadal se sastaje sa Džekom Drejperom. Britanac je na 40. mestu ATP liste.

 To je jedan od najtežih mečeva prve runde. Mlad je, snažan, veoma brzo se penje na rang listi, igra veoma dobro. Veliki izazov za mene na startu turnira. Znam koliko dobro igra, ima mnogo pozitivnog kod njega i pred njim je sjajna karijera – poručio je Nadal.

PROČITAJTE JOŠ:

SLAVNIĆ ZA MAXBET SPORT Sa Čovićem je uvek bilo toplo-hladno… Zahvalio sam se Ivanoviću što je došao u Zvezdu! Sa Kampacom u Top 8

OBRADOVIĆ PRED MZT: Igraju drugačije dolaskom Nikolića, drago mi je da ću da ga vidim ovde!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.