Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

VEĆ SE ZALJUBIO U “GROBARE” Partizanov novajlija bio “u problemu” zbog atmosfere na Tašmajdanu: Ovo je blagoslov!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Pi Džej Doužer u akciji protiv Fuenlabrade (Foto: ATA Images)

Sjajan su ambijent priredile pristalice crno-belih u sredu uveče. Scene iz Beograda su obišle ne samo Srbiju, već i Španiju, što dovoljno govori o tome koliko je bilo lepo.


BRAZIL 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Internasionala protiv Sao Paula je 2.45. Početak meča je zakazan za 02.30.


Partizan je pobedio Fuenlabradu u sklopu priprema za novu sezonu, a ekipe su se sastale na punom stadionu “Tašmajdan”. Utakmica je bila odigrana na otvorenom, što je bila idealna prilika za “grobare” da prirede jedinstvenu atmosferu.

Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer izjavio je večeras posle meča sa Fuenlabradom da je “blagoslov igrati pred ovakvim navijačima”.

– Sjajna armosfera. Blagoslov je igrati pred ovakvim navijačima. Trudio sam se da zadržim pažnju na utakmici, ali sve vreme sam gledao u navijače – izjavio je Doužer.

Partizan je večeras u Beogradu pobedio Fuenlabradu sa 93:63, u prijateljskom meču.

– Veoma uzbudljivo iskustvo igranje na otvorenom. Potrebno je vremena da se još uigramo, ali imamo odličnu grupu i jedva čekamo početak sezone – dodao je Doužer.

Večerašnji meč je odigran na otvorenom na Sportskom centru “Tašmajdan”.

– Sjajna atmosfera, navijači su neverovatni. Polako se privikavam, ima dosta razlike u odnosu na NBA. Uigravamo se i želimo da budemo sve bolji i bolji. Imamo mnogo mladih igrača i atmosfera u svlačionici je odlična, uživamo međusobno – rekao je novi centar Partizana Frenk Kaminski.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.