Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SADA JE SVE JASNO Vazura se oglasio i otkrio ko će da vodi Partizan u večitom derbiju!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Miloš Vazura otkrio trenera za derbi (Foto: Starsport)

U subotu je na programu 173. večiti derbi. Za razliku od prethodnog koji je odigran pre nešto više od mesec dana, ovoga puta Crvena zvezda je lider i to sa čak sedam bodova više.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Mančester sitija protiv Real Madrida u našoj kladionici je 1.70. Utakmica je na programu od 21:00. 


Crno-beli su u teškoj situaciji. Pored toga što su bili veći deo sezone na prvom mestu, ekipa Igora Duljaja prosula je veliki broj bodova u poslednjih mesec dana.

Za vikend, u poslednjem kolu ligaškog dela, Partizan je poražen na Banovom brdu od Čukaričkog 3:2, a šef stručnog štaba dobio je četvrti žuti karton. To znači, da Duljaj u subotu neće moći da vodi ekipu na “Marakani”.

Poslednjih dana mnogo se polemisalo ko će da zameni miljenika “grobara”, a sada se oglasio generalni direktor kluba i otklonio svaku dilemu.

–  Nađ vodi derbi! Dobro ste me čuli… Nađ, legenda Partizana – izjavio je Miloš Vazura za “Sportski žurnal”. 

Igor Duljaj i Albert Nađ (Foto: Starsport)

Susret večitih rivala na programu je u subotu od 18:00, a na klupi Partizana će da sedi legendarni fudbaler i asistent Igora Duljaja. Narednu utakmicu Crvena zvezda i Partizan će da igraju već u sredu 24. aprila, u polufinalu Kupa Srbije.

8 Komentara

8 Comments

  1. Bata

    17.04.2024. at 10:11

    Konačno je fudbalski savez Srbije, sastavljen od ljudi iz sportskog društva Crvene zvezde, uspeo da dezorjentiše i uništi sportsko društvo Partizan u svakom elementu potpomognuto od SNS-a i države. Ovo je presedan u svetu sporta da država uništi najuspešnije sportsko društvo u zemlji umesto da ga podrži da bude još uspešnije. Po meni sportsko društvo Zvezda bi trebalo da promeni ime u SNS ili u SRBIJA.

    • indija, pakistan

      17.04.2024. at 11:03

      kad vi promenite u jsd tudjman kako dolikuje mozemo pricamo 🤣, taman vratimo u FK/SD Velika Srbija iz 1913 kako je bilo i ubacimo/redizajniramo Kolovrat u grb, jer Kolovrat je ionako Sunce a Sunce je ionako Zvezda

  2. ODLAZI MAFIJO ODVRATNA

    17.04.2024. at 11:26

    Još si tu????

  3. roki

    17.04.2024. at 11:31

    E ako je Vezara tako naredio….boze,da ih nema ne znam s kim bi se mi sprdali. Od osnivanja u Zagrebu od strane 32. Zagorske pa sve do danas sa njima uvek neka komedija..ili tragedija,kako ko to doživljava.

    • Zanzibar

      17.04.2024. at 13:00

      Pa nema vece sprdacine nego od toga da vam je predsednik vama bio hrvat slavko komar,drugo najveci krvolok I ubica Srba Ono pseto krcun osnivac,Sta ces vece sprdacine od kluba za Koji se penzije uzimale od penzionera I trpale u klub slicnio je I danas samo sto danas se radi na drugi nacin.NAJVECI SLJAM,BAGRA,TALOG SU OSNIVACI fk.plava zvezda bratski klub sa dinamom iz Zagreba.Pandurski klubovi tj.drukarski.Satro Srbi hahahaa lazni cetnici server I ponos velike Albanije hahahah konjusari jedni

      • roki

        17.04.2024. at 14:22

        Sine,idi vidi pada li sneg. Ovo su ozbiljne teme i nisu za balavurdiju,mani se ćorava posla. Uradi domaći da se keva ne ljuti,jer cu morati da dodjem da peglam stvar.

        • Tudjmanovo smece

          17.04.2024. at 19:36

          Burazeru, objasnio si ovom malom klovnu, Puminom svedoku… 5 minuta se smejem! 😂😂😂

          • Jojo

            18.04.2024. at 05:13

            Ono kad ostavis glup, gluplji najgluplji komentar pa onda pod drugim nikom hvalis Sam sebe rupasi SE po ugledu na idejnog vodju pretvaraju dvojne licnosti Tu ni lilule pilule ne pomazu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.