Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

MOSTARSKO LUDILO Dron kiselinom uništio teren Veleža! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Stadion Veleža (Foto: Printskrin/Youtube/Velež TV)

Ima li kraja navijačkom ludilu u Mostaru? Teško! Kao da se ušlo u vrtlog Neretve koja teče ispod Starog mosta i iz kojeg nema izlaza….


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Kristal palasa protiv Mančester junajteda (21:00) je 2.25.


Moglo je da se očekuje da se ne završi sa otimanjem “cele ograde” sa transparentima Ultrasa, navijača Zrinjskog. Usledio je revanš, “pali” su brojni transparenti navijača Veleža, među kojima i udarna zastava “Red Armi“. Ko je pomislio da je tu kraj, grdno se prevario.

Sukob je dobio nastavak. Portal SportSport.ba piše kako su sinoć nepoznate osobe dronom kiselinom uništile travu stadiona Veleža. Dron je u nedelju kružio iznad stadiona, a sve su prvo primetili zaposleni na stadionu i deca koja žive u blizini, članovi FK Velež. Navedeni portal piše kako je policija odmah izašla na teren i da obavlja uviđaj. Više informacija biće poznato tijekom dana.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.