Budimo u kontaktu

ENGLESKA

VELIKA ČISTKA Ten Hag pravi rez u Junajtedu… Petorica na transfer listi, među njima jedna “bomba”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Video je, upoznao je i sad je red da sredi ekipu potpuno po svom nahođenju. Neke igrače je nasledio, a od leta neke stvari neće da budu iste. Sprema se velika čistka na Old Trafordu.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Totenhem – Mančester siti (17:30) je 1.70.


Trener Erik Ten Hag uspeo je da zaustavi pad Mančester junajteda koji je bio evidentan. Ponovo su “crveni đavoli” u vrhu engleskog fudbala. Igraju sjajno, takvi su i rezultati. U poslednjih deset mečeva u svim takmičenjima Mančester junajted je pretrpeo samo jedan poraz (Arsenal), ostvario remi (Kristal palas) i zabeležio čak osam pobeda! Pokazalo se da je dovođenje Ten Haga bio pravi potez.

Od leta se očekuju rezovi na “Teatru snova”. Kako piše negleski Miror, Erik ten Hag sprema promene u svlačionici čim počne prelazni rok. Na spisku onih koji više nisu poželjni u Junajtedu nalazi se pet fudbalera.

Među njima je jedna “bomba”. Reč je o Hariju Megvajeru, reprezentativcu Engleske i najskupljem defanzivcu u istoriji Mančester junajteda i fudbala uopšte (87.5 miliona evra plaćeno obeštećenje Lesteru)! Tako će Megvajera skupo da koštaju kiskevi koje je pravio u dresu Junajteda. S druge strane, teško da će Mančester uspeti da vrati i pola od oloženog… Izgleda da su spremno i na to, samo da ga se reše pre 2025. godine, kad Megvajeru ističe ugovor.

Hari Megvajer (Foto: Beta/AP)

Osim Megvajera, tu su još Antoni Marsijal, Skot Mektomini, Aleks Teljes i Erik Baji. Ima u glavi Ten Hag projekat “novog Mančestera”. Sada treba da ga sprovede u delo. S obzirom na ono kako trenutno deluje, Junajted će od leta da bude još jači. Verovatno nema navijača Junajteda koji sumnja u Erika ten Haga.

PROČITAJTE JOŠ:

POVRATAK NA MESTO USPEHA Golgeter se vratio u Kolubaru!

“GROBAROMANIJA” Već je rasprodata Arena za meč sa Fenerbahčeom! Nema više karata ni za…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.