Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

VELIKE AMBICIJE Partizan dovodi nove stručnjake u menadžment kluba! U toku pregovori sa moćnim stranim kompanijama

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Navijači Partizana (Foto: Starsport)

“Parni valjak” vratio se u Evroligu posle osmogodišnjeg posta. U klubu iz Humske uveliko se radi na podizanju svih sektora na viši nivo.


BELORUSIJA: Od 17 časova se sastaju Bate Borisov i Isloh, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 1.30.


Kako bi jedan tim bio kompetentan u najboljem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu, potrebno je da se uloži dosta novca. Klubovi u Evropi “osuđeni” su da prihode traže u vidu sponzora, prodaje karata i TV prava. Na prste jedne ruke mogu da se izbroje igrači od čijih su transfera “večiti” zaradili u poslednjih pet godina, što jasno ukazuje da finansijski temelj u Srbiji čine sponzori, karte i pomoć države.

U taboru crno-belih rešeni su da ovog leta povuku revolucionarne poteze. Partizan je u pregovorima sa moćnim inostranim kompanijama, koje bi potencijalno mogle da postanu sponzori “parnog valjka” za narednu sezonu. Pored toga, najtrofejniji srpski klub želi da dovede najbolje stručnjake u menadžment, kako bi se klub organizaciono podigao na viši nivo. U Humskoj smatraju da je dolazak novih stručnjaka na operativne pozicije od jednake važnosti, kao i finansijski priliv, te da jedno bez drugog ne može da funkcioniše.

Nema sumnje da bi ovaj evropski i svetski model bio od velikog značaja za crno-bele, a da li će do realizacije potencijalnih saradnji da dođe, pokazaće naredni period…

PROČITAJTE JOŠ:

“PARNI VALJAK” PALI MOTORE Crno-beli krenuli na pripreme u Sloveniju (SPISAK)

OTKRIVAMO Baš su uporni iz Azije, ali odluku donosi napadač Zvezde!

36 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.