Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VELIKI GEST GORDANA PETRIĆA Preskočio ogradu, utrčao na teren i pružio podršku mladom fudbaleru

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Trener Partizana Gordan Petrić (Foto: Starsport)

Na jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju su fudbaleri Novog Pazara odigrali protiv ekipe Kapaza (0:0) težu povredu zadobio je mladi fudbaler Semir Alić.


EVROKUP: Kvota naše kladionice na pobedu Huventuda protiv Burse je 1.45. Meč počinje u 20:15.


Duel Novopazaraca i tima iz Azerbejdžana posmatrao je i Gordan Petrić, šef struke Partizana. U momentu kada se posle duela Alić našao na zemlji, Petrić je bez puno razmišljanja preskočio ogradu, pritrčao do mladog veziste plavo-belih, koji je ležao na nosilima hitne pokoći koja je u međuvremenu stigla i zagrljajem mu pružio podršku.

Kako su istakli iz tabora Novog Pazara, trener crno-belih je odmah ponudio pomoć i sve kapacitete FK Partizan u eventualnom zbrinjavanju fudbalera. Utakmici su pored Petrića prisustvovali i njegove kolege iz stručnog štaba, kao i delegacija FK TSC. Posle utakmice FK Partizan poslao je i poklon na recepciju hotela u kom su smešteni fudbaleri Novog Pazara, a koji je prosleđen Semiru Aliću. Stepen povrede mladog fudbalera biće poznat tek nakon detaljnijih analiza.

Čelnici FK Novi Pazar javno su se zahvalili Gordanu Petriću i FK Partizan na ovom zaista lepom gestu.

(Foto: Printskrin)

PROČITAJTE JOŠ:

GDE SI, KOMŠO Partizan i Zvezda bliži nego u Beogradu! Pogled preko ograde! (FOTO+VIDEO)

ŠOKANTNO PRIZNANJE ITALIJANSKE LEGENDE Dopingovali smo se svi, plašim se za moj život

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.