Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VELIKI PEH Teška povreda srpskog defanzivca na Kipru

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vukašin Jovanović (Foto: Starsport)

Postao je standardni član odbrane Apolona. Igrao je dobro i pokazao se u punom sjaju, ali je usledio veliki peh za bivšeg igrača Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije.


KUP ŠPANIJE: Od 21 igraju Barselona – Sosijedad, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.53.


Dugo će Vukašin Jovanović  po lošem da pamti gostovanje Arisu u Limasolu. U 65. minutu, posle jednog duela sa napadačem, došlo je do teške povrede defanzivca Apolona. Protivnički igrač je pao na koleno srpskom defanzivcu, koji je posle lekarske intervencije morao da napusti teren. Kako saznaje MaxBet sport došlo je pucanja ligamenta kolena, što je jedna od najtezih povreda u fudbalu.

Usledila su detaljna snimanja i pregledi stručnjaka. Definitivno je ustanovljeno da je potrebna hirurška intervencija. To znači da je ova sezona za Bukašina Jovanovića završena, pošto oporavak traje od šest do osam meseci.

Da problem bude veći za Jovanovića, ugovor mu ističe na leto, a nedavno su krenuli razgovori da se saradnja produži na jošs dve godine. Sve sada pada u vodu i momak rođen 1996. godine i član omaldinske selekcije koja je osvojila SP na Novom Zelandu odlazi na duže bolovanje, posle kojeg će morati da potraži novi klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan se seli iz Arene!

IMT doveo prvo pojačanje! Stigao štoper na čijeg brata je pucala tzv. kosovska policija

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.