Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VELIKI POSAO Grafičar prodaje talentovanog štopera u Francusku!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Falu Fol (Foto: FK Grafičar)

Posle samo šest meseci, Grafičar bi mogao da ostane bez Falua Fola. Prema pisanju francuskog “L’Equipe” mladi senegalski fudbaler u narednim danima potpisaće višegodišnji ugovor sa Remsom!


PORTUGALIJA: Kvota naše kladionice na igru 2-2 u meču Pakoš Fereira – Benfika je 1.68. Meč počinje u 21:15.


Falu je prošlog leta iz rodnog Senegala došao u Grafičar sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. U prvom timu “grafosa” odmah je dobio šansu i iskoristio je na najbolji mogući način.

Tokom prvog dela sezone bio je standardan. Odigrao je 14 utakmica, a na svom debiju protiv Mačve u Šapcu postigao je i gol. Iako tek punoletan, član je reprezentacije Senegala u uzrastu do 23 godine.

U pitanju je tek punoletan igrač koji je krajem prethodne godine išao sa Crvenom zvezdom u Sankt Peterburg na prijateljski meč protiv Zenita. Tada je upisao prve minute u crveno-belom dresu i mnogi su predviđali da Zvezda ima ozbiljne planove sa njim. Međutim, ova vest iz Francuske pokazuje da nije baš tako.

Portal “L’Equipe” piše da će Rems po potpisvanju ugovora Falua poslati u svoj drugi tim, gde će stasavati i pripremati se za iskušenja koja ga u dogledno vreme očekuju u prvom timu francuskog prvoligaša.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIZNANJE Ostavio dubok trag… Bivši trener Zvezde među najboljim strancima u Rusiji!

DIJARA U SRBIJI Da li se sprema za povratak u Partizan?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.