Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

VELIKI PROBLEM ZA ORLOVE Micić se povredio i napustio igru! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Vasilije Micić na utakmici sa Grčkom (Foto: Starsport)

Problem u najavi… Po jednom odbranjenom napadu selekcije Grčke, Vasilije Micić je loše doskočio, pao na parket, nakon čega mu je ukazana pomoć. Nažalost, lekarski tim je morao da mu pomogne da ustane, jer nije mogao sam da se osloni na obe noge, pa se uputio u svlačionicu, skačući na jednoj.


SRBIJA U petak od 18 časova Mladost GAT dočekuje Novi Pazar. Gosti su u velikom usponu forme, a dvojka u kladionici MaxBet je 2.55.


O prirodi povrede se još uvek ne zna ništa, a da li će popularni Vasa biti u stanju da nastavi utakmicu, ostaje da se vidi.

Reprezentacija Srbije trenutno vodi i igra dobro uprkos ovoj nesreći. Valjda će sve da bude u redu…

PROČITAJTE JOŠ:

KREM DE LA KREM U ARENI Najglasnije ovacije za Novaka Đokovića: Evo kako je izgledao njegov ulazak u dvoranu (VIDEO)

OKAJAO GREH Kanga se javno izvinio Stankoviću

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.