Budimo u kontaktu

ITALIJA

MRZE IH IZ DNA DUŠE Navijači Verone dali koordinate Rusima za bombardovanje Napulja!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Navijači Verone (Foto: Printskrin/Jutjub)

Digli su ruke od vulkana. Sada se uzdaju u Ruse. Mrze ih iz dna duše i to ne žele ni da prikriju. Žele im sve najgore i idu u tome preko granica zdravog razuma.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Atalanta – Đenova (18:00) je 2.05.


Navijači Verone su u lošim odnosima s tifozima Napolija. Kad god se sastaju ova dva tima vladaju velike tenzije. Ništa drugačije nije bilo ni sada, uoči duela na “Bentagodiju”, koji je zakazan za 15 sati.

Ranije su pristalice Verone transparentom pozivali “Vezuv da im učini uslugu”, a sada su otišle tri koraka dalje. Grupa navijača ovog kluba je istakla transparent na kojem su zastave Rusije i Ukrajine i napisane koordinate Napulja.

Italijanski novinari su ovo protumačili kao poziv tifoza Verone da Rusija za sledeću metu granatiranja odabere Napulj! Preterano… Navijačke strasti često ne mogu da se obuzdaju. Inače, Verona ovaj duel dočekuje na devetoj, a Napoli na trećoj poziciji Serije A.

PROČITAJTE JOŠ:

Kosanović za MaxBet sport: Ljudi koji vode Zvezdu i Partizan ne razumeju šta treba da rade, hoće samo da trguju

Priča o Ludom Srbinu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.