Budimo u kontaktu

ITALIJA

VIJERI POMENUO SRBINA U Interu bi dao…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kristijan Vijeri (Foto: Screenshot / Youtube)

Kada god Juventusu ne ide na tapetu se nađe Dušan Vlahović. Srpski napadač se opet našao na udaru italijanske štampe posle poraza u derbiju protiv Lacija u Rimu.


LIGA 1: Kvota kladionice MaxBet da će Marselj da pobedi Lorijen u gostima je 1.60. Početak utakmice je zakazan za 20.45.


Srpski reprezentativac je u golgeterskoj krizi i samim tim otrovne strelice idu ka njemu. Pričajući o Romelu Lukakuu, legendarni Kristijan Bobo Vijeri je pohvalno pomenuo Dušana Vlahovića.

– Činjenica je da Lukaku nije smiren pred golom. Pričam kao nekadašnji napadač: kada bi Ventola promašivao šanse nedeljom, govorio sam mu da ode da trenira dodatno pola sata svakog dana. I ja sam promašivao, ali mi je bilo najbitnije da sam u tom trenutku uradio najbolje što sam mogao. Poludeo bih ako bih napravio neku budalaštinu – rekao je Vijeri i nastavio:

– Ali, važno je raditi, raditi i raditi. To je jedini način da se popravi situacija. Za Lukakua je važno da ulazi u šanse. Tragedija bi bila da, recimo, ne uđe u priliku za gol na deset utakmica. Inter stvara dosta prilika tako da bi, recimo, Dušan Vlahović bi dao 25 golova da igra sada u milanskom klubu.

Prisetio se Vijeri igara Belgijanca iz ere Antonija Kontea.

– Lukaku je bio razarač kada je Konte bio trener. Kada bi se ponovo našao s njim negde, sledeće sezone bi postigao 25-30 golova, jer je on trener koji zna da izvuče najbolje iz njega – zaključio je Vijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

HIT REAKCIJA KLOPA Mislio da je da Salah dao gol! Okrenuo je leđa, pa se obradovao… Uzalud (VIDEO)

NIŠTA OD DRUGE TITULE Kecmanović izgubio u finalu Eštorila

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.