Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

VIŠE OD KRAĐE VREMENA Hit snimak! Fudbaleri izludeli sudiju, trener se smejao (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Jedan od četiri žuta kartona dobijena za odugovlačenje (Foto: Printskrin)

Fudbaleri često traže način da potroše vreme na utakmicama kako bi njihov tim došao do željenog rezultata, ponekad znaju u tome da preteraju. Tome u prilog i snimak iz Južne Afrike.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA: U četvrtak od 20:30 se sastaju Budućnost i Ljapi, a kvota na pobedu tima iz Podgorice u MaxBet kladionici je 1.70.


Na utakmici između Mamelodi Sandauna i Bloem Seltiksa viđena je situacija u kojoj sudija nije mogao ništa, osim da deli žute kartone. Zaista zanimljiv način za trošenje vremena, a za to vreme se njihov trener samo smejao, šta je drugo i mogao.

Igrao se 82. minut kada je Mamelodi imao korner. Tada je Gaston Sirino prišao da centrira, odugovlačio je, pa je odlučio da prepusti to saigraču, arbitar mu je pokazao žuti karton. Zatim je Sibusiso Vilakazi prišao i čekao, čekao, testirao sudiju, sve dok i on nije dobio javnu opomenu. Tu se nije završilo…

Hlompo Kekana je potom došao do korner zastavice, nameštao je loptu dugo, pa se nameštao da centrira, čekao je, pa je sudija pokazao i treći tajm-aut u razmaku od nešto više od dva minuta. Ali, ni to nije bilo dovoljno.

Kada je četvrti igrač konačno bio spreman da izvede korner, trener domaćeg tima je pokazao da želi da napravi izmenu. Gostujući fudbaleri opkolili su arbitra, tražili od njega da to ne dozvoli, ali nije poklekao, usledila je izmena. Na kraju je Mamelodi zadržao prednost i pobedio (2:1).

Pogledajte kako je to izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ:

TURCI PIŠU Zvezda naciljala napadača Fenerbahčea!

 

PET GOLOVA NA SEDAM MEČEVA Strelci postili, Šerif samo do remija u Mostaru

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.