Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MAXBET SPORT NAJAVIO U NOVEMBRU Sledi promocija Milojevića, pa sklapanje tima za odbranu titule

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Sve je dogovoreno. Izraelac Barak Bahar sa saradnicima napušta Crvenu zvezdu posle samo šest meseci neuspešne misije u Beogradu.


EVROLIGA: Sve kvote naše kladionice za utakmicu Makabi – Crvena zvezda (20:05) pogledajte OVDE.


Posle toga sledi sledeći korak i u petak promocija Vladana Milojevića, koji će započeti drugi mandat na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba. On je postigao dogovor sa čelnicima Crvene zvezde samo ostaje da stavi potpis. Ovakav rasplet je MaxBet Sport najavio još 3. novembra, posle remija crveno-belih protiv TSC- a. Tada je budući naslednik Izraelca imao posao u Apolonu, ali je ubrzo odlučio da ode sa planom da ponovo preuzme palicu u Ljutice Bogdana. Zimska pauza je pravi trenutak.

Posle svega što je uradio od juna 2017. godine do decembra 2019. godine u zvezdaškim krugovima je poistovećen sa Supermenom, pa je dobio nadimak Klark Kent. Napravio je evropsku silu, barem za ovdašnje standarde, koja se dva puta plasirala u Ligu šampiona, pre toga dočekala i proleće u Evropi. Uz sve to je osvojio dve titule.

Ponovo su se putevi Vladana Milojevića i Crvene zvezde ukrstili kada klubu gori. Imaće malo više od dve nedelje da sklopi tim za odbranu titule i jedini cilj je da se u maju sedmi put u nizu podigne šampionski pehar.

POVRATAK MILOŠEVIĆA

Izvesno je samo da će prvi saradnik stručnjaka iz Aranđelovca biti Nebojša Milošević, čovek kome je dobro poznat ambijent u Ljutice Bogdana. Bio je asistent i Dejanu Stankoviću, kasnije sarađivao sa Milojevićem na Kipru, odnosno u redovima Apoela i Apolona.

Veće ingerencije trebalo bi da dobije i trener golmana Dušan Gašić, a biće poznati, ubrzo, i ostali članovi stručnog štaba. Možda još neko od domaćih trenera, kao Vujadin Savić, nastavi rad u klubu.

1 komentar

1 komentar

  1. NORD RED ARMY

    21.12.2023. at 12:35

    Samo mu treba levi bek,ostalo ima sve po X3! E aaali …

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.