Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Milojević dogovorio sa čelnicima – dva igrača Zvezde nisu na prodaju!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Overena je 35. titula i polako se kreće sa formiranjem tima za narednu sezonu. Sportski sektor i skauting služba rade na dovođenju pojačanja, ali se vuku potezi i sa aktuelnim članovima tima.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezd eprotiv Mege (20:00) je 1.20.


Vode se pregovori sa Aleksandrom Kataiem i kapitenom Aleksandrom Dragovićem, a što se tiče prodaje, kako MaxBet Sport saznaje neće sve da zavisi samo od ponuda. Iako je u našem fudbalu gotovo pravilo da su “svi igrači na prodaju” u viziji trenera Vladana Milojevića postoje pripriteti… To je Milojević i predočio ljudima iz rukovodstva šampiona Srbije. Treba misliti na blisku budućnost, a nova sezona startuje već 19. jula.

TANDEM ZA VAŽNE ULOGE

Marko Stamenić u duelu sa Saldanjom (Foto: Starsport)

Ne želi Milojević da se odrekne dvojice igrača…

Najavio je naš portal prodaju In Bom Hvanga, pa se čeka realizacija transfera. Korejac ima, naime, takav dogovor sa klubom. Drugi vezista koji je došao prošlog leta, međutim, neće da menja sredinu. U Crvenoj zvezdi ostaje Marko Stamenić. Pokazao je u drugom delu sezone da je važan u crveno-belom sistemu, navikao se u potpunosti na drugačije zadatke u odnosu na one koje je imao u Kopenhagenu. Procena je da nema razloga za žurbu i prodaju reprezentativca Novog Zelanda i da cena na tržištu može samo da mu raste.

U novoj sezoni dres Crvene zvezde nosiće i Piter Olajinka. Razigrao se Olajinka, rešio Kup derbi sa Partizanom  i pogađao u prvenstvu, tako da u Ljutice Bogdana neće ovog leta da puste krilnog napadača.

Šef struke crveno-belih ima poverenje u bivšeg igrača Slavije iz Praga. Igra u dva pravca, dosta radi za ekipu. Ove sezone je u svim takmičenjima upisao 39 utakmica, postigao je 11 golova i imao pet asistencija.

9 Komentara

9 Comments

  1. Marš iz Zvezde

    07.05.2024. at 14:32

    Olanjika, igrač koji se od 10 lopti koje ima u posedu bar 8 puta saplete o istu ili je zagarantovano pošalje protivniku ili u aut.
    Nepismenijeg fudbalera odavno nije bilo u Zvezdi, naravno ako se izuzmu Šerif Ndiaj, Kulibali i ovaj egoista, sebičnjak Bukari.

    • Rade

      07.05.2024. at 18:31

      Ti se razumes u fudbal ko mara u kriv k…c

      • Gabro

        07.05.2024. at 23:54

        Tacno. Kao marica u kriv k…Ovaj prethodik je pobrkao loncice. To sto prica vise lici na Endiajea.Olajinka jeste limitiran, aali je zahvslan igrac, za roxtacije a ne za startera u Evropi.

    • Miljan Miljanic

      07.05.2024. at 18:45

      Izvinite senjor Gvardiola, nismo vas prepoznali.

    • Pixi

      09.05.2024. at 09:40

      Bravo za komentar, pogotovo Bukari koji je retko ne inteligentan…

  2. Rade

    07.05.2024. at 18:32

    Ti se razumes u fudbal ko mara u kriv k…c

  3. Gabro

    07.05.2024. at 23:58

    Tacno. Kao marica u kriv k…Ovaj prethodik je pobrkao loncice. To sto prica vise lici na Endiajea.Olajinka jeste limitiran, aali je zahvslan igrac, za roxtacije a ne za startera u Evropi.

  4. Ivan

    08.05.2024. at 09:54

    Bukari je po meni jako dobar igrac i dosta je dao klubu ali takodje msm da vec pocinje da preteruje sa sebicnoscu i da zeli da ode ali ako misli da ce sebicnoscu da poveca cenu transfera msm da jako gresi,takodje ga razumem da je mozda vise i nezadovoljan i da zeli dalje u neki klub iz lige petice ali ako misli da ce tamo da ga trpe na nacin koji sad igra mislim da ce puno da se razocara,drugo msm da se svi slazemo da Endiaj u prvom delu sezone i u drugom delu da su to totalno dva razlicita igraca,slazem se da promasuje zicere ali ako pogledas oko njega su uvek dva igraca sto samim tim ostavlja prostor drugim igracima da se dokazu,nepostoji igrac koji njemu moze da uzme loptu kad je lepo zagradi,trece na derbiju kad smo stoku dobili 3 2 svi ste videli kako je kao brzi voz prosao igraca partizana koji se samo odbio od Endiaja i na srecu Endiaj je dao gol,msm da kad prodje u fulu pripreme da od njega mozemo puno ocekivati,jedino mi nije jasno za Krasoa sta se njemu desava,dali je nezadovoljan,dali neigra ulogu u timu koja mu odgovara nzm nisam trener ali msm da moze mnogo bolje i iskreno nebih voleo da ode iz CZ i da prodje pripreme i ako ih odradi kako treba i ako mu Mioje nadje mesto u timu mislim da moze da igra na visokom nivou,Zvezda nedovodi igrace od 50+ miliona i ti sad da ocekujes da odmah pocnu da melju nekom treba krace nekom duze vreme prilagodjavanja mozda je to resenje i za Krasoa,nama su pod hitno potrebni oba beka jedan stoper,kkasicni vezni i to ofanzivniisto tako i zadnji vezni i naravno desno krilo jer Bukari ide,jer posteno Ivanic,Kataji,Kanga mnogo premogno su dali Zvezdi ali godine idu i protiv toga se nemoze,jos ako ode Glazer e onda smo na**bali jer ja nzm ko ce da brani ja Borjana nebih zeleo na golu,ovo je samo moje misljenje…..

    • Nikola

      09.05.2024. at 01:20

      Prilično de slažem. Trebju nam bekovi. Rodić je već potrošen, odradjuje on posao ali treba mladi brzi spretni bek i levo i desno. Onaj Azarovi je bio prosek, treba nam neki bolji na obe strane. Tu smo godinama tanki. Fali uvek jedan bek. Treba nam i golman. Vasiljević je upropašćen jer nije godinama branio. Popović je star. Glazer na ceni ali ide verovatno. Borjan mator i dobar kao rezervna opcija. Iskreno Ndijae treba da se proda ako ima cenu i da se dovede neki pismeniji špic, poput Falćinelija, koji bolje razume igru. Jeste podigao formu, ali nije opravdao uloženi novac. Boaći je više dao a važi za igrača niže klase od Ndijaea

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.