Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EUFORIJA U KRUŠEVCU Gaćinović na tribini sa “jakuzama” proslavlja pobedu (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vladimir Gaćinović na tribini sa "jakuzama" (Foto: FK Napredak / Instagram, printskrin)

Pobeda u Humskoj overena je trijumfom u “derbiju juga” protiv niškog Radničkog. Napredak se bodovno izjednačio sa Novim Pazarom sa kojim deli osmo mesto, poslednje u plej-of zoni.


ŠPANIJA 2: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Andore protiv Amorebijete (20:30) je 1.78.


U Kruševcu je fudbal ponovo centralna tema. Okršaj sa velikim rivalom iz Niša posmatralo je oko 5.000 navijača. Gol Nebojše Bastajića doneo je novi trijumf minimalnim rezultatom, što potvrđuje takmičarski karakter ekipe Vladimira Gaćinovića.

Nije kao nekada, kada se na ovom stadionu redovno okupljalo desetak hiljada ljubitelja fudbala, ali poseta i atmosfera u nedelju veče uliva nadu da će da bude sve više navijača na tribinama. Oni najvatreniji znali su da proslave novu pobedu, a trener Vladimir Gaćinović je posle utakmice došao do tribine gde su bile stacionirane “jakuze” i onda je atmosfera došla do usijanja.

Iskusni strateg preporodio je tim “čarapana” i od skupa igrača bez samopouzdanja i ambicija, napravio celinu spremnu da se uhvati u koštac sa bilo kojim rivalom u ligi. Navijači su to prepoznali i sve ih je više na tribinama stadiona “Mladost”.

Napredak u sledećem kolu gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923, a potom na svom stadionu dočekuje Javor iz Ivanjice.

1 komentar

1 komentar

  1. Zoca

    18.03.2024. at 22:11

    Jadno vam slavlje i igra uz pomoc sudija i posebne premije Zvezde. Za to cete jednog dana ispasti. Nece uvek biti tako,i corava koka ubode zrno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.