Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

LUČIĆ: Neopisivo iskustvo, nema bolje ekipe od Sitija – okrećemo se domaćem prvenstvu (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Vladimir Lučić (foto: MaxBet Sport)

U poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona Crvena zvezda je na svom terenu poražena od Mančester sitija (2:3). “Građani” su sa kombinovanim sastavom nadigrala crveno-bele i tako došli do maksimalnih 18 poena u grupi.


LIGA EVROPE: Leverkuzen – Molde (četvrtak 18.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.63


Fudbaler srpskog šampiona, Vladimir Lučić, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu izneo je svoje utiske posle meča.

– Jako teška utakmica za nas. Mančester siti je najbolji tim na svetu. Dobro smo se borili i pokazali smo karakter. Dali smo dva gola, tako da sam zadovoljan nastupom. Mogli smo da izjednačimo na kraju, ali šta je tu je. Sada se okrećemo prvenstvu, prvo nas očekuje Subotica, a onda derbi. Ovo je neopisivo iskustvo, mislim da ne može jači i bolji fudbal ovoga. Zaista neprocenjivo.

Jednom prilikom, Lučić je dobio loptu na levom boku, gde je imao priliku da uposli nekog od saigrača, ali se odlučio na dribling.

Zalamanje, preterao sam u onoj situaciji, sad mi je žao zbog toga. Trebalo je da odigram povratnu iz prve, ali šta da se radi. Nadam se će da bude bolje – podvukao je Lučić.

1 komentar

1 komentar

  1. Rile

    14.12.2023. at 09:17

    Ha ha okrećete se dinarima jer je evro pa pa…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.