Budimo u kontaktu

ITALIJA

Vlahović postigao gol protiv Reala! Proslavom pogotka poslao poruku Juventusu (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Printskrin/Twitter/FC Series)

Ide u Čelsi. Blizu je Stamford Bridža… Poslednjih dana se piše o prelasku Dušana Vlahović među “plavce”. Ostaje da se vidi da li će tako i da bude. Do tada je srpski napadač u Juventusu i nastavlja da trese mreže u dresu “stare dame”.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Tobol – Bazel je 1.60. Meč počinje u 16:00.


Postigao je Dušan Vlahović gol u pobedi Juventusa protiv Real Madrida – 3:1 (2:1). Dogodilo se to u nadoknadi vremena meča u Orlandu. Ispratio je kontru, Sule je odlično centrirao s desne strane, a reprezentativac Srbije je bio na drugoj stativi i rutinski savladao Kurtou. Bili su ovo prvi minuti Dušana Vlahovića na pripremama koje je propustio zbog povrede. Strelci za Juventus bili su još Ken u 1. i Vea u 20, dok je pogodak za Real Madrid postigao Vinisijus u 38. minutu.

 

Veliku pažnju privukla je Vlahovićeva proslava gola. Pokazivao je dres, što su navijači shvatili kao poruku da želi da ostane u Juventusu. Možda je nešto drugo po sredi. Dušan Vlahović najbolje zna šta je to značilo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.