Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POLUVREME Vodi Zvezda na krovu, Ivanić egzekutor uz pomoć fudbalera Voždovca (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Katai i Mirko Ivanić (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Voždovca sa 1:0 u 25. kolu Superlige Srbije. Strelac je bio Mirko Ivanić u 34. minuru. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.


ARGENTINA: Od 1:30 iza ponoći igraju Kordoba – Rozario, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25. 


Interesantna utakmica se igra na krovu. Gosti imaju terensku inicijativu, ali su i domaći u nekoliko navrata pokazali zube. Jedini gol je postigao Ivanić, On je šutirao iskosa sa leve strane, lopta je pogodila Ivezića i prevarila golmana Krunića.

Imali su gosti odličnu šansu u 31. minutu. Ivanić je prošao po levoj strani, ubacio loptu pred gol, a sa pet metara je Kristijano Pićini veoma loše šutirao.

PROČITAJTE JOŠ:

Predstavnik Rendžersa posetio Beograd

OHRABRENJE IZ FRANCUSKE Đoković će moći da igra na Rolan Garosu

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.