Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Savić pred meč sa Radničkim: Moramo da budemo spremni da igramo 95 minuta

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marko Savić (Foto: Starsport)

Fudbaleri Voždovca sastaju se sa Radničkim iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije, taj duel je na programu u nedelju od 19:30 časova na krovu. Obe ekipe u dobrom raspoloženju ulaze u ovaj meč pošto su “majevi” slavili u Kupu protiv Dinama 1945, dok su Nišlije eliminisale Metalac.


SUPERLIGA SRBIJE: U nedelju od 19:30 igraju Voždovac – Radnički Niš, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30.


Uoči ove runde beogradski klub je sedmi sa 17 bodova, dok je naredni rival 11. sa 12 bodova na svom kontu. Trener Voždovca Marko Savić, izneo je očekivanja pred meč.

U goste nam dolazi tim koji poseduje veliki individualni kvalitet. Trener ih je rasteretio, igraju bez pritiska, sa velikom slobodom i vidi se da se dobro osećaju na terenu. Odlikuje ih jasan sistem igre u kojem imaju mogućnost da ispolje svoje sposobnosti – rekao je Savić za sajt Voždovca i dodao:

Mi moramo da budemo izvanredni u onome po čemu smo prepoznatljivi, da budemo strpljivi, spremni da igramo 95 minuta sa maksimalnom koncentracijom i željom da uzmemo tri boda.

Ulaznice za meč mogu da se kupe na prodajnom mestu Tiketlajn u TC Stadion.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.