Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

VRAĆA SE NA MESTO USPEHA Milivojević ponovo u crveno-belom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Luka Milivojević bi mogao nazad u Grčku (Foto: Beta/AP)

Bivši reprezentativac Srbije promeniće sredinu ovog leta, godinu dana pre isteka ugovora u Engleskoj. Od kada je ekipu preuzeo Patrik Vijera tako je od kapitena tima došao do uloge rezerviste u Kristal Palasu.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Aston Vile protiv Barnlija je 2.15. Meč počinje u 21:00.


To će pokušati da iskoristi njegov bivši klub Olimpijakos, a započeta je misija povrtka u Atinu. Ostavio je dubok trag u ovom klubu za tri godine, postao je ljubimac navijača i kapiten.

Usledio je transfer u Kristal Palas koji je za vezistu izdvojio 15 miliona evra i bliži se kraj saradnje posle pet godina, mada konačnu reč još nije dao gazda kluba koji veoma ceni srpskog igrača. Bivši igrač Zvezde je poznat kao veliki borac i voli da bude na terenu, a ne na klupi.

Takva uloga ga čeka u redovima šampiona Grčke čiji je plan da bude učesnik Lige šampiona i prema najavama spremni su da plate obeštećenje u iznosu od 3,5 miliona evra. Ostaje da se u narednom periodu skocka transfer i da vezista ponovo bude u omiljenim crveno-belim bojama.

ZASLUŽENO Krilni igrač dobija novu šansu kod Stankovića… Levonogi dribler blista u Prvoj ligi

NA DOHVAT RUKE Poraz Rendžersa najverovatnije rastužio i navijače Partizana, evo zbog čega…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.