Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

VRI U PARIZU Mesi želi da ostane u PSŽ-u i ima jedan uslov! Ovo je odgovor “svetaca”

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Mesi posle eliminacije od Bajerna (Foto: Beta/AP)

Ni dolazak najboljeg na svetu nije pomogao Parižanima da postanu najbolji u Evropi. Posle dva uzastopna neuspeha PSŽ-a u Ligi šampiona, počelo je da se priča da je vreme za njihov rastanak sa Lionelom Mesijem.


ŠPANIJA: Kvota na pobedu Atletiko Madrida protiv Majorke u našoj kladionici je 1.42. Meč počinje u 19:30. 


Glavna zvezda Pari Sen Žermena, Lionel Mesi, na kraju sezone postaje slobodan igrač. Mediji bruje mesecima o tome gde bi Argentinac mogao da nastavi karijeru . Najviše se spominjao njegov povratak na Kamp Nou, pa odlazak u MLS odakle ga zovu Dejvid Bekam i Inter Majami, a spominjala se i astronomska cifra od 400 miliona evra za jednu sezonu u Saudijskoj Arabiji.

Međutim, počelo je da se priča i o njegovom ostanku u Parizu, ali bi Mesi na tako nešto pristao samo uz povećanje plate navode francuski mediji. Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena je ove sezone postigao 15 pogodaka i još toliko puta asistirao saigračima na 27 odigranih utakmica u domaćem prvenstvu. On je sa prosečnom ocenom 8.20 po “SofaScore” najbolje ocenjeni fudbaler Lige 1.

Kako navodi “Le Parisien”, problemi oko Mesijevog produžetka saradnje sa Parižanima nastali su posle Svetskog prvenstva u Katara, kada se Mesi sa svojom reprezentacijom okitio zlatnom medaljom. Argentinac je navodno tada došao sa uslovom da mu se poveća plata kako bi produžio saradnju, ali ljudi iz PSŽ-a na to nisu pristali. Oni su spremni sa njim da produže ugovor pod istim uslovima koje trenutno ima u klubu, a Mesi zarađuje oko 40 miliona evra po sezoni.

Takođe, Mesi želi da zna kako će ekipa da izgleda sledeće sezone, kao i ko će da sedi na njenoj klupi umesto Kristofa Galtijea. PSŽ je navodno počeo sa sklapanjem tima za narednu sezonu, ali u njemu nema Mesija.

PROČITAJTE JOŠ:

AUU Anonimna donacija o kojoj bruje “grobari”! Navijač Partizana uplatio… (FOTO)

DERBI BEZ PUBLIKE “Večiti” tek peti put pred praznim tribinama, Partizan ne zna za pobedu bez navijača (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.