Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

VRUĆA RUKA ANĐUŠIĆA DANILA Partizanov košarkaš optimističan pred nastavak priprema: Bićemo još bolji!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Danilo Anđušić na utakmici sa Lokomotivom Kubanj (Foto: Screenshot / VTB League)

Ako se po jutru dan poznaje, iskusni bek šuter će predstavljati veliko pojačanje za crno-bele. Među njih je došao prvi, što dovoljno govori o tome koliko su ga želeli u svojim redovima.


Na meču Italija – Engleska, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 3+.


Partizan je bez po muke nadigrao Lokomotivu Kubanj na početku VTB Superkupa, čime je napravio veliki korak ka željenom prvom mestu u A grupi. Podsećamo, samo će prvoplasirane ekipe biti u poziciji da se bore za trofej.

Briljirali su crno-beli tokom čitavog susreta, ali su posebno ubojiti bili u drugom poluvremenu kada su napravili prednost koja je bila nedostižna. Ogromnu ulogu u dobroj igri i novom uspehu “parnog valjka” je imao i Danilo Anđušić.

Popularni Đuša je na parketu proveo 19 i po minuta i za to vreme je postigao 16 poena, pritom promašivši samo jedan šut na utakmici (2/3 za dva, 2/2 za tri, 6/6 sa penala). Imao je i dva skoka i jednu asistenciju, kao i plus/minus statistiku od 20.

Upravo je on bio jedan od izabranih da govori nakon utakmice za Partizan TV, a svoje izlaganje je počeo sledećim rečima:

– Dobro smo odigrali celu utakmicu. Prva utakmica tokom priprema da smo pokazali da smo napredovali, pre svega u odbrani. Igrali smo agresivno od prvog minuta, trčali tranziciju, to je ono što smo želeli i to smo uspeli da odradimo. Ovo je bila baš dobra utakmica za ovaj period pred početak sezone, a sigurno je da će sve to izgledati dosta bolje. Ima tu još dosta da se radi – rekao je iskusni košgeter.

Potom je rekao šta očekuje od svog narednog protivnika, ekipe Zenita:

– Zenit je ekipa koja je na nivou Evrolige i biće sigurno teža utakmica nego ova. Poslužiće nam da se što bolje pripremimo za početak sezone i treba da nastavimo sa ovakvom igrom i energijom i verujem da će sve biti kako treba – zaključio je Danilo Anđušić.

Partizan i Zenit će svoju utakmicu u sklopu VTB Superkupa odigrati u subotu sa početkom od 19 časova i 30 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJBOLJA PARTIJA DO SADA Partizan ubedljiv na početku VTB Superkupa: Papapetru sjajan na debiju, Vukčević ponovo najefikasniji!

ŠOK NA SKUPŠTINI CRNO-BELIH Fudbalski klub uslovno istupio iz članstva u JSD Partizan!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.