Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

NAJBOLJA PARTIJA DO SADA Partizan ubedljiv na početku VTB Superkupa: Papapetru sjajan na debiju, Vukčević ponovo najefikasniji!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Džejms Naneli na utakmici protiv Lokomotive Kubanj (Foto: Screenshot / VTB League)

Fantastično su odigrali crno-beli na otvaranju turnira u Moskvi! Protiv sebe su imali nezgodnu i nekompletnu rusku ekipu i ne samo što su uspeli da je pobede, već su je i deklasirali.


Na prijateljskom meču Japan – SAD, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za igru ug 2-3.


Partizan je na idealan način započeo svoj nastup na VTB Superkupu u Moskvi, jer je bez većih problema ubedljivo savladao Lokomotivu Kubanj. Konačan rezultat je bio 92:70 (21:18, 20:14, 25:18, 26:20). Pitanje pobednika je rešeno početkom treće četvrtine, kada su crno-beli “dodali gas”, pa su čvrstom odbranom i lepršavim napadom slomili otpor protivnika.

Trener Željko Obradović je bio u prilici da pomalo i eksperimentiše, pogotovo sa petorkama koje je slao na parket. Bilo je dosta improvizacija, ali ono što je moglo da se vidi je bilo to da će dosta napada “parnog valjka” polaziti sa niskog posta.

Takođe, zanimljivo je da je ozbiljnu šansu da pokaže šta zna dobio Joanis Papapetru, igrač koji je nedavno stigao u redove tima iz Humske. Uprkos tome, na parketu je proveo 23 minuta i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje. Za pomenuto vreme je postigao 13 poena, pritom ne promašivši nijedan šut iz igre (3/3 za dva, 2/2 za tri).

Ipak, najprijatnije iznenađenje u sastavu Partizana je bez ikakve sumnje Tristan Vukčević, koji je skoro svaku pripremnu utakmicu odigrao dobro i tako pokazao da na njega može ozbiljno da se računa. I ovoga puta je bio najefikasniji, s tim što je sada na svom kontu imao 17 poena, uz pet skokova.

Vredi istaći i veliki doprinos Danila Anđušića koji je za nešto više od 19 minuta na parketu postigao 16 poena. Kevin Panter je imao 13, Zek Ledej 12, a Džejms Naneli 11. Sa druge strane je ubedljivo najbolji bio Džejlen Berford sa 19 poena. Ivan Paunić je učestvovao sa četiri poena.

Partizan će narednu utakmicu na VTB Superkupu odigrati u subotu od 19 časova i 30 minuta protiv Zenita.

Partizan – Lokomotiva Kubanj 92:70 (21:18, 20:14, 25:18, 26:20)

Dvorana: “VTB Arena”; Gledalaca: 560; Sudije: Davidov, Valejev, Orešin

Partizan: Madar 2 (5sk, 4as), Anđušić 16, Naneli 11, Koprivica 4, Vukčević 17 (5sk), Trifunović 4 (4as), Lesor, Jovanović, Papapetru 13, Panter 13, Ledej 12 (5sk). Trener: Željko Obradović

Lokomotiva Kubanj: Vilis 11 (4as), Uzinskij 3, Martjuk 11 (6sk, 6as, 5ul), Ščerbenev 9, Berford 19, Dotcenko, Emčenko 6, Sičkov, Vedišev 3, Paunić 4, Dolinjin 4, Elatoncev. Trener: Aleksander Sekulić

PROČITAJTE JOŠ:

U POSLEDNJEM TRENUTKU Partizanu pretile ozbiljne sankcije, ali ih je izbegao u “minut do 12”!

Evo koji su najgori navijači u Engleskoj… Ko bi rekao?

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.