Budimo u kontaktu

EVROLIGA

VUČIĆ: Partizanu želim plasman na Fajnal for Evrolige! Kampaco? Voleo bih…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić (Foto: ATA Images)

Gostujući na javnom servisu, predsednik Srbije je, između ostalog, govorio i o košarci. Tačnije, o večitim rivalima. Dotakao se finansija, nastupa u elitnom takmičenju…


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet da će Džoel Embid da postigne 32 ili više poena (granica 31.5, igra +) u utakmici između Filadelfije i Majamija je 1.90. Početak meča je zakazan za 01.30.


Aleksandar Vučić je istakao da država mnogo ulaže u sport i da zbog toga Srbija ima bolje rezultate. Posebno se osvrnuo i na nastup Partizana i Crvene zvezde u Evroligi ove sezone:

– Srbija je zaslužila da ima dva predstavnika u Top 8. Zvezda je nesrećno izgubila u nekim utakmicama, ima jednog od najzanimljivijih igrača, koji su fantastični za publiku, to je da uživate – rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije.

Na pitanje da li će taj igrač, Fakundo Kampaco, ostati u Zvezdi i sledeće sezone, Vučić je rekao da je to pitanje za klub:

– Pitajte to rukovodstvo Crvene zvezde. Kao navijač, voleo bih.

Vučić je imao i reči hvale za Partizan:

– Naravno, želim Partizanu svu sreću, da ode na Fajnal-for i da dostojno reprezentuje našu zemlju, kao što je i činio ove godine.

Naglasio je i da država mnogo pomaže srpskom sportu, pa čak nagovestio da bismo mogli da imamo i košarkaškog šampiona Evrope u budućnosti:

– KK Zvezda ima najuspešnije sezone već sedam, osam godina i apsolutnu dominaciju. Kažu da Vučić odlučuje o svemu, a to nije tačno i ne vidim ni razloga. Finansijski pomažemo mnogo i fudbalske i košarkaške klubove, mnogo više nego druge države. I zato imamo bolje rezultate i zato se nadam se da ćemo imati šampiona Evrope u košarci za dve, tri, četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ:

EVROLIGA Efes više na vlada Evropom… Partizan može da bude i peti i deveti!

Tuluz u finalu Kupa Francuske posle 66 godina

13 Komentara

13 Comments

  1. tomas

    tomas

    07.04.2023. at 04:03

    Kad bi Partizan stalno dobijao kao Zveda ovih godina mogao bi da bude sampion ali posle ovakve sezone Vucic koji je poznat kao jako osvetoljubiv nece dozvoliti da Partizan napreduje.Dovoljno je samo da pokrene naplatu poreza odmah i Partizan nece moci da napravi budzet za sezonu mada samo kroz karte ce imati 3 miliona e. Kad je Pertizsn isvojio titulu sa Nikolicem je urlao da ce se osvetiti fudbalerima i otada Vucelic mora da radi po Vucicevom nalogu i unistio je klub i ako ne budu drugi sledi totalni raspad ma ko dosao u upravu ako i uspemo da ih oteramo

    • Nenad79

      07.04.2023. at 11:10

      Sta kada bi Partizan dobijao kao zvezda ? Pa vi imate dva puta skuplji tim od zvezde i tražite još ? Kakav bezobrazluk prosto neverovatno !

      • Renfro

        07.04.2023. at 11:48

        Ha ha vi ste bezobrazni od postojanja pa ništa. Imate coravog sa dva kluba u istoj ligi To nije bezobrazno!

        • Prava i jedina istina

          07.04.2023. at 18:00

          E moja budalo.
          Kada vi KK Partizan budete igrali sa juniorima kosarku onda se javi!

      • tomas

        tomas

        07.04.2023. at 14:20

        Samo Kampaco kosta koliko nasa prva petorka, coravi vas naucio da lazete kao on , mislite da vam jos neko veruje 🤬🤬🤬

  2. ZAGORSKA TRT GERILA S BABA SERU TRT MILJOJKU IZ BAJMOOOKA

    07.04.2023. at 04:39

    LEPO, ALI DA SAM NA TOM MESTU PRVOG DOMAĆINA DRŽAVE SRBIJE,JA BI IM PRRRVO POŽELEO DA PLATE 8,6 MILIONA € POREZA DRŽAVI SRBIJI, IIILLLII BIH ZAMOLIO MIN FINANSIJA I PREDS. VLADE,DA GA U ROKU OD 24 SATA PRINUDNO NAPLATE! DAKLE€ PRRVO TOO!, EE A POSLE BI TE TRI KRESTURE KOJE VLADJU KK JSD HLODARISTANOM UPITAO KOJIM SU TAČNO PARAMA,ONOO ONDAJ, PODMAZALI DRUGA BODY-RAGU I DRUGA GLIKMANA MARŠALA DA ODRAPE BAŠ ONU I ONAKVU DRAKONSKU KAZNU KK CZV U TRAJANJU OD ČETIRI MESECA ODUZIMANJA PRAVA REGISTRACIJE IGRAČA,PA NAM KAMPACO BIO U LERU I NIJE IGRAO 18 UTAKMICA!? EL TIM PORESKIM PARAMA PTO NISU UPLATILI DRŽAVI KOJA IM JE SPONZOR,EL TIM PARAMA,PITO BI IH JAA!!!??? I REKO BIH IM “DA JE KAMPOACO IGROO,ZVEZDA BI OD TIH 15, DOBIILA NPR 3,4 ILI ČAK 5, TEKMI A TO BI ZNAČILO DA SMO U PRVIH 5 ILI ČAK 4. EL SE TOGA PLAŠIO OBRADOGLU, PA NAM ZAATOO PRAVIO MAŠIJE,AAA?! PITO BI IH JAA!!! I PITO BI IH, ZAŠTO NAS SAVA GOV*EĐA GLAVA NON STOP DRUKA PO EVROLIGI, PPA SAD KRENUO DA DRUKA I FIFI I INFANTINU, NAŠ FK??? I TO BIH IH PITOOO! E TEK NA KRAJU BI IM REKO TOO,” ŽELIM DA VI POŽELIM… I TOO!

    • KK Zvezda ugasena 2011

      07.04.2023. at 08:25

      Lekic pod hitno Krcunova devojčice

      • franjino mezimce

        07.04.2023. at 10:59

        kk partizan ugasen 2007.od tada samo igokea

        • tomas

          tomas

          07.04.2023. at 14:21

          A FMP limenke kako se sad zovete

    • Radovan IV

      07.04.2023. at 20:49

      Igrao je Kampavo protiv Cibone i šta bi?

  3. Coki vas Ćoki

    07.04.2023. at 07:17

    Dajte čoveku da bude predsednik KkCZ…to je jedini način da uđu u F8

  4. ВОЛИМ СРБИЈУ МОЈУ

    07.04.2023. at 11:30

    А седамнаест милиона евра од сада непостојећег угашеног клуба КК Црвена Звезда јер ово сада што се зове Звезда је уствари мутант приватни клуб, једног од највећих балканских криминалаца, ФК Црвена Звезда, како су њима и на који начин зна ли неко, банке отписивале и опраштале милионске дугове, дуг од 70 милиона евра, Слажем се порез треба да плаћају сви али сви требају да буду једнаки и пред богом и пред законом.

  5. Dreksler

    07.04.2023. at 11:46

    Vučic bi trebalo pred licem javnosti samo da kaže gde to još u svetu postoji sličan slučaj njegovom. Javno se deklariše kao zvezdss i po tome da to radi je verovatno jedini državnik na svetu. Stalno se spominje neplacanje poreza Partizana. Kada Zvezda i Partizan budu imali isti tretman placace i Partizan sve. Ovako je i logično da predsednikov omiljeni klub ima protežiranje baš od njega lično.Sve to trajace i dok traje mandat najveceg zvezdaša Srbije…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.