Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VUJAČIĆ ZA MAXBET SPORT Nismo se snašli pod pritiskom, svaki klub upadne u krizu… Ne odustajemo!

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Aleksandar Filipović i Igor Vujačić u Bačkoj Topoli (Foto: Starsport)

Evropa je obezbeđena, ali niko u Humskoj time nije zadovoljan. Partizan trenutno deli četvrto mesto sa Vojvodinom (po 61 bod), TSC i Čukarički imaju po 65, pa je drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, trenutno izuzetno daleko.


AUSTRIJA Klagenfurt u nedelju (14:30) dočekuje LASK, a u MaxBetu kvota na dvojku je 1.65.


Ostala su samo četiri kola plej-ofa Superlige Srbije, međusobni dueli glavnih rivala uglavnom su odigrani, pa je pred crno-belima pakleno -težak zadatak, pošto na kraju moraju da imaju bod više od ekipa koje su bile ispred njih (TSC i Čukarički) u reguarnom delu sezone.

Partizan je poslednju utakmicu dobio i to protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, odigrao  je, bez sumnje, najbolji meč u drugom delu sezone. Sada sa mnogo više motiva u završnici želi da izbriše silne minuse u kojoj su bodovi rasipani preko svake mere.

Odigrali smo stvarno dobro, znali smo šta nam znaci pobeda i sigurno da nam u ovom trenutku mnogo donosi na planu samopouzdanja. Nadam se da će da bude još bolje u narednim utakmicama do kraja plej-ofa – istiće štoper Igor Vujačić, za MaxBet sport.

NE ZAVISI SVE OD NAS

Još na 170. večitom derbiju (0:0) Partizan je najavio bolje dane. Problem su, međutim, porazi od Mladosti GAT (4:0) i Radnika (2:1) kod kuće, pa oba minimalnim rezultatom na Banovom brdu… Vujačić ovako odgovara na pitanje zbog čega sve ranije nije bilo kao na poslednje dve utakmice:

Nismo se baš najbolje snašli pod pritiskom i sa svim što se dešavalo prethodnih dana i meseci. Radili smo naporno, ćutali i, evo, polako sve dolazi na svoje.

Razlika je velika, TSC i Čukarički su u neuporedivo boljoj poziciji pred poslednje četiri runde. Prvi naredni meč crno-belih je u ponedeljak (20:00), kada u Humsku stiže Novi Pazar, a ponovo će da se igra bez publike.

Igor Vujačić na meču u Bačkoj Topoli (Foto: Starsport)

Ne zavisi sve od nas i to je problem, ali moramo da odradimo ono što se očekuje. To je da pobedimo sve do kraja i onda ćemo da vidimo da li će to da bude dovoljno. Mi ne odustajemo.

BILO JE VELIKIH OSCILACIJA U IGRI

Čini se da su na poslednje dve utakmice fudbaleri Partizana imali više volje i želje nego ranije, kada se mučio, posebno kod kuće, gde je ovog proleća savladao samo Voždovac (1:0).

Imali smo velike osilacije u igri. Svaki klub upadne u neku krizu tokom sezone, tako je i sa nama bilo. Nadam se da je to iza nas i da ćemo da pobedimo sve do kraja – istakao je na kraju Igor Vujačić.

PROČITAJTE JOŠ:

“KRALJEVSKI KLUB”? Real čini sve da se plasira na Fajnal for… Ovom odlukom razbesneo “grobare”

KAKVA NEOZBILJNOST Imao je Maribor penal za pehar u 11. minutu nadoknade… Kazna stigla u 131! (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Aca Sd

    07.05.2023. at 15:30

    Samo jedno..sramotne igre cele ekipe.Brukate dres kluba.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.