Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ZA BRIGU LAZETIĆA I STRUČNOG ŠTABA Braga dovela brzonogog driblera, najmlađeg strelca u istoriji Mančester sitija (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lazetić već sprema tim za Bragu (Foto: Starsport)

Pred fudbalerima TSC-a je za sedam dana istorijski meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim iz Bačke Topole ide u goste trećeplasiranom timu portugalskog prvenstva Bragi.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Kopenhagena protiv Brejdablika je 1.68. Meč počinje u 21:15.


Neće našem predstavniku nimalo lako da bude u Kamenolomu. Čeka ga Braga koja nije mnogo promenila tim. Ostala su braća Orta, Abel Ruiz i Simon Banza. Na to crveno-beli su potrošili još 17.500.000 miliona evra na novajlije. Otkupljen je Bruma za šest miliona evra, a stigli su još Siku Nijakate, Serhio Gomes, Vitor Karvaljo, Rodrigo Zalazar, Žoze Font i Adrian Marin. Tu nije kraj…

STIŽE POJAČANJE KOJE JE SEVILJA PLATILA 25 MILIONA EVRA

Pred potpisom sa Bragom (mediji pišu da je sve dogovoreno) je Roni Lopes. Sjajni brzonogi dribler koji je sa 17 godina i devet dana postao najmlađi strelac u istoriji Mančester sitija. To se dogodilo 2013. godine kada je postigao gol protiv Votforda u FA kupu.

Ipak, nije se izborio za svoje mesto pod suncem na Itihadu, pa se za 12 miliona evra preselio u Monako. Tamo je napravio zapaženu karijeru i Sevilja ga je kupila za velikih 25 miliona evra. Nije se snašao u Andaluziji, pa je išao na pozajmice u Nicu, Olimpijakos i Troa. Sa Francuzima je prošle sezone ispao iz Lige jedan.

VREME JE DA SE PROBUDI

Po informacijama koje stižu sa Pirinejskog poluostrva, Roni Lopes će Bragu da košta 4,2 miliona evra. Time će trener portugalskog tima Artur Žorž da pojača ofanzivu.

Braga je u ovom prelaznom roku do sada prodala samo kreativnog vezistu Jurija Medeiroša u Al Nasr, ali ne onaj gde igra Ronaldo, već za onaj iz UAE. Roni Lopes bi mogao da debituje u sledeći utorak baš protiv TSC-a.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.