Budimo u kontaktu

Kladionica

ZA KLADIOCE Najzanimljivije inofrmacije o duelu Superkupa Francuske

Darko Noveski

Objavljeno

,

PSŽ je apsolutni favorit (Foto: Beta/AP)

Juče su se u najjačim ligama Evrope igrale utakmice Superkupa i možemo slobodno reći da su utakmice premašile sva očekivanja. U Nemačkoj i Holandiji smo dobili rapsodije dok je u Engleskoj bilo malo manje efikasno. Bajern je savladao Lajpcig sa 5-3 dok je istim rezultatom PSV savladao Ajaks a Liverpul je sa 3-1 savladao Mančester Siti. Danas nas očekuje još jedna utakmica Superkupa, ovoga puta francuskog. Drugu godinu zaredom utakmica francuskog Superkupa igraće se u Izraelu, na ,,Blumfild’’ stadionu u Tel Avivu.

Na megdan će izaći PSŽ i Nant. PSŽ je učešće u ovoj utakmici izborio kao šampion Francuske i to veoma lako pošto je prvenstvo osvojio sa 15 bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Marsej. Nant se za susret sa Parižanima izborio kao pobednik nacionalnog Kupa pošto je u finalu sa 1-0 savladao Nicu. Ekipa PSŽ je pred ovaj susret odigrala četiri prijataljeska susreta i u sva četiri je slavila. Prvo je 15. jula savladan Kvevil Ruen sa 2-0, potom 20. jula Kavasaki sa 2-1, zatim 23. jula Urava sa 3-0 da bi u poslednjoj proveri pred ovaj susret, 25. jula bila savladana Gamba Osaka sa 6-2. Nant je takođe kao PSŽ odigrao četiri prijateljska susreta, ipak oni su bili polovični, po dve pobede i poraza.


SUPER KUP FRANCUSKE Pari Sen Žermen se bori za prvi trofej u sezoni, sve kvote za ovaj meč pogledajte na sajtu MaxBet.


Prvo su 13. jula poraženi od Gengampa sa 1-0 zatim su 16. jula pobedili Kaen sa 2-0 da bi istim rezultatom savladali i Lorijen 23. jula, a poslednju proveru pred ovaj meč imali su 27. jula gde su poraženi od Rena sa 1-0. Što se transfera tiče, Parižani su doveli Vitinju iz Porta, Mendeš je otkupljen od Sportinga i Mukijele je doveden iz Lajpciga. Kod Nanta od zvučnijih pojačanja doveden je Musa Sisoko iz Votforda. Večeras kod Parižana neće nastupiti Draksler, Mbape i Pembele dok kod Nanta neće biti Traorea. Realno, teško da na ovom meču možemo očekivati kišu golova kao juče u Nemačkoj i Holandiji, mada fudbal ne bi bio to što jeste da nam često ne priredi neko iznenađenje.

Statistika-uključuje i prošlu sezonu i prijateljske utakmice

-PSŽ nije izgubio na poslednjih 13 utakmica

-PSŽ je pobedio na poslednjih 6 utakmica

-PSŽ je dao najmanje 2 gola na 13 od poslednjih 15 utakmica

-PSŽ je dao najmanje 3 gola na 4 od poslednjih 6 utakmica

-PSŽ nije primio gol na 4 od poslednjih 6 utakmica

-Na 16 od poslednjih 19 utakmica PSŽ-a palo je najmanje 3 gola

-Nant nije pobedio na 4 od poslednjih 6 utakmica

-Na poslednjih 5 utakmica Nanta nije palo više od 2 gola

-Na poslednje 4 utakmice Nanta došla je igra NG

-PSŽ je pobedio Nant na 22 od poslednjih 25 utakmica

-PSŽ je dao najmanje 2 gola Nantu na 6 od poslednjih 8 utakmica

-Na 7 od poslednjih 8 utakmica ova 2 tima palo je najmanje 3 gola

-Na 5 od poslednjih 7 utakmica ova 2 tima došla je igra GG3+

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.