Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZA LJUBAV JE POTREBNO DVOJE Piksi prvi čestitao Zvezdi, sad Zvezda njemu uzvratila fenomenalnom čestitkom za rođendan (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Crvena zvezda čestitala Piksiju rođendan (Foto: Starsport)

Fudbalski klub Crvena zvezda čestitao je svojoj legendi, a sada i selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju 57. rođendan. To znači da su “varnice” ugašene na relaciji šampion Srbije – selektor Srbije.


FA KUP Everton dočekuje Boram, a kvota naše kladionice za igru iz 1-1 je 1,45.


Na današnji dan, pre 57 godina, rođena je peta Zvezdina zvezda, Dragan Stojković Piksi. Svojim fudbalskim umećem i virtuoznošću na terenu ostavio je neizbrisiv trag u najtrofejnijem srpskom klubu, našoj Zvezdi. Način na koji je igrao fudbal može da se svrsta u umetnost, jer je izgledalo kao da je lopta deo njega samog – piše u saopštenju kluba i objavi na Instagramu.

Dragan Stojković Piksi je nosio dres Crvene zvezde od 1986. godine do 1990. godine. Takođe, bio je predsednik crveno-belih i pod njegovim vođstvom klub je osvojio duplu krunu. Popularni Piksi je sada kao selektor Srbiju odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru. Pre samo tri dana čestitao je crveno-belima na pobedi u 166. večitom derbiju protiv Partizana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.