Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

ZA NJEGA OSTVARENJE SNA, ZA NJIH PROPAST Makronove poruke nisu urodile plodom, Mbape je doneo odluku…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kilijan Mbape je izgleda doeno odluku (Foto: Beta/AP)

Kilijan Mbape bi trebalo da bude ličnost broj jedan u medijima na startu 2022. godine. Razlog je transfer napadača PSŽ-a.


ŠPANIJA U nedelju od 18.30 Betis dočekuje Seltu iz Viga, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.80


Saga je počela još prošlog leta kada je Francuz najavio da neće da potpiše novi ugovor vredan više od 25 miliona evra godišnje sa Pari Sen Žermenom. Od danas je slobodan da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom na svetu bez centa obeštećenja.

Nadao se Tamin Hamad al Tani, vlasnik “svetaca” da će da ubedi Kilijana Mbapea da ostane pod svetlostima Ajfelovog tornja. Nadao se i 31. avgusta odbio 200 miliona evra koliko mu je ponuđeno da još letos pusti napadača u Madrid. Rešio je bogati biznismen da sa Kilijanom Mbapeom napadne Ligu šampiona po cenu da jedan od najboljih fudbalera današnjice bez obeštećenja na leto napusti klub.

Izgleda da je Kilijan Mbape doneo odluku. Kako javljaju francuski mediji ni desetine miliona evra Katrana, ni poruke francuskog predsednika Emanuela Makrona nisu urodile plodom. Kilijan Mbape se seli u Madrid.

Pitanje je samo dana kada će napadač PSŽ da potpiše predugovor sa “kraljevskim klubom”. Mbape je odluku doneo kada je iz Madrida dobio garancije da će se novi “galaktikosi” graditi oko njega, da će on da bude prva vedeta tima. “Bomba” zimskog prelaznog roka je aktivirana, čeka se detonacija…

https://www.maxbetsport.rs/orao-s-francuskim-akcentom-pesmalbek-najbolja-stvar-koju-sam-uradio-je-ta-sto-sam-izabrao-srbiju-332841/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.