Budimo u kontaktu

ENGLESKA

IZ JEDAN U DVA ZA POČETAK NOVE GODINE Arsenal vodio, Siti okrenuo i pobedio (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

U prvom meču u 2022. godini u Premijer ligi Mančester siti je posle preokreta kao gost u Londonu pobedio Arsenal 2:1 (0:1). “Građani” polako gaze ka odbrani šampionskog trona.


ŠPANIJA U nedelju od 18.30 Betis dočekuje Seltu iz Viga, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.80


Delovalo je da bi “tobdžije” mogle da stanu na put “građanima”, ali je tako samo delovalo posle 45 minuta igre. Prvu šansu imao je Martineli, ali je šut Brazilca odbranio Ederson. Siti je uzvratio u 19. minutu, ali je De Brujne bio neprecizan.

Arsenal je pvoeo u 31. minutu kada je Tirni centrirao, a Saka pogodio – 1:0. Do kraja prvog dela igre Martineli je mogao da dotuče četu Pepa Gvardiole, ali je mladi špic bio neprecizan.

Mančester siti je do izjednačenja stigao sa “bele tačke”. Precizan je bio Marez u 57. minutu. Na preokret je mirisalo od 59. minuta kada je Gabrijel napravio glupost i za svega dva minuta je zaradio dva žuta kartona – crveni.

Brojčanu prednost “građani” su iskoristili u 93. minutu. Tada je Rodri pogodio za 2:1.

PREMIJER LIGA, 21. KOLO:

Subota:

Arsenal – Mančester junajted 1:2 (1:0)

(Saka 31 – Marez 57 penal, Rodri 90+3)

Lester – Norič odloženo

Votford – Totenhem igra se

18.30 Kristal Palas – Vest Hem

Nedelja:

15.00 Brentford – Aston Vila
15.00 Everton – Brajton
15.00 Lids – Barnli
Sautempton – Njukasl odloženo
17.30 Čelsi – Liverpul

Ponedeljak:

18.30 Mančester junajted – Vulvs

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.