Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Bez promena – igraju se Evroliga i Evrokup

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Foto: Printskrin

Igra se! Nema prekida Evrolige, samim tim ni Evrokupa. Za sada je tako. Nema nikakvih promena, iako se zbog širenja mutiranog virusa korone nagoveštavalo da bi Bord Evrolige mogao da donese odluku i privremenom prekidu takmičenja.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester junajteda protiv Vulverhemptona je 1.60. Meč počinje u 18:30.


O mogućoj suspenziji sezone uopšte se nije raspravljalo, ali će budući raspored da bude jedna od primarnih briga. Problemi mogu da budu još veći jer  je do sada odloženo šest utakmica, a kalendar takmičenja su zbog pogoršane epidemiološke situacije morali da izmene i neka domaća prvenstva.

Prema važećem protokolu utakmice mogu da se odlože ukoliko tim nema na raspolaganju bar osam igrača, ali ne može da se odlaže više od tri puta. Klubovi koji prekorače to ograničenje izgubiće meč službenim rezultatom 20:0. Odložene utakmice ne mogu da se održe posle 14. aprila (kraj regularnog dela sezone), a moguće je da budu odigrane na neutralnom terenu, ako se ukaže potreba.

S obzirom da je broj slučajeva COVID-19 u porastu širom sveta i da je Evroliga bila primorana da odloži nekoliko utakmica poslednjih nedelja, takmičenje je odlučilo da napravi promenu, konkretno, da smanji period karantina.

Timovi su odobrili promenu karantina za one koji su bili pozitivni sa 14 na između sedam i 10 dana. Konačan broj će izglasati odbor Evrolige 4. januara i zavisiće od različitih protokola koje nametnu zemlje. NBA se našla u istoj nevolji i nedavno je skratila dane karantina sa deset na šest dana. Videćemo šta će da odluči Bord Evrolige…

KUVA SE Katalonci idu po Halanda! Laporta: Da, Barsa se vratila

ŠPANCI PIŠU Mbape stiže u Real Madrid!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.