Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDINI BLIZANCI Mituljikići za MaxBet sport: Želimo da ostavimo dubok trag u Ljutice Bogdana!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Braća Mituljikić (Foto: Printskrin/Instagram/FK GrafičarI

Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se posle Božića i kreću sa pripremama za prolećni deo sezone. Šansu da se nametnu Dejanu Stankoviću dobiće i nekoliko mladih igrača koji trenutno nastupaju za Grafičar.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester junajteda protiv Vulverhemptona (18:30) je 1.60.


Među njima su i braća Mituljikić, Nikola i Jovan. Talentovani blizanci iz Negotina “projektovani” su da u narednim godinama budu važne poluge u sastavu crveno-belih. Iza njih je samo šest meseci u seniorskom fudbalu, jer su do juna bili u Zvezdinom omladinskom pogonu, posle čega je usledila prekomanda u Grafičar. Od prvog kola pružali su veoma dobre partije, a Jovan je među najbolje ocenjenim igračima i drugi strelac tima. Nikola ima povučeniju ulogu, više je zadužen za organizaciju napada, dosta trči i radi za ekipu.

U debitanskoj sezoni u Grafičaru Jovan i ja smo mnogo toga naučili. Seniorsku fudbal je dosta drugačiji od onog u omladinskoj konkurenciji. Više nismo naspram sebe imali vršnjake, već zrele igrače, dosta starije od nas. Bio je zaista pravi izazov da se takmičimo sa njima. Mnogo nam je značilo ovo vreme i sve te utakmice iz jesenje polusezone, svakako veliko iskustvo za nas – kaže za MaxBet sport Nikola Mituljikić, naglasivši da je to mišljenje i njegovog brata Jovana.

Mladi Negotinci svesni su da je pred njima period dokazivanja i da su tek na početku karijere. Na proleće Grafičar ima težak zadatak da obezbedi opstanak u ligi.

Sve ove utakmice u Grafičaru doprinele su da naše samopouzdanje bude na višem nivou. Dobili smo još veću želju za nadigravanjem. Verujemo da ćemo na proleće napraviti pravi bum u ligi i da će Grafičar igrati prepoznatljiv, lepršav fudbal – šire optimizam Mituljikići.

Pred njima je važan period dokazivanja šefu stručnog štaba Crvene zvezde, Dejanu Stankoviću, koji je odlučio da i 18-godišnje blizance povede na pripreme prvog tima.

– Presrećni smo što nam se ispunila velika želja da idemo na pripreme sa prvim timom. Imamo ogromnu želju da se što bolje pokažemo i ostavimo pozitivan utisak, a šansu ćemo svakako dobiti. Daćemo sve od sebe kako bi nas stručni štab i bolje upoznao, ali i računao na nas za budući period. Neki dugoročni planovi su vezani za Zvezdu jer želimo da ostavimo dubok trag u ovom klubu, koji je za nas nešto posebno. Tek smo na početku, polako ostvarujemo svoje snove, sve ide svojim tokom. Sledeći stepenik je Zvezda, a jednog dana neki od klubova iz najjačih evropskih liga – samouvereni su Mituljikići, likom potpuno indentična braća, koji se razlikuju samo po mladežu koji na obrazu ima Nikola.

Oni su peti blizanci koji će braniti boje i grb Crvene zvezde. Pre njih u Ljutice Bogdana bili su Zoran i Goran Đorović, Ivan i Milan Dudić, Dragoljub i Slavoljub Srnić, kao i Uroš i Bogdan Račić. Mituljikići su nedavno potpisali ugovor sa našim najtrofejnijim klubom do 2025. godine.

LEPO Fudbaler Partizana zaprosio devojku u Moskvi (VIDEO+FOTO)

OVO JE VEĆ OZBILJNO Lukaku objavio rat Čelsiju! Pogledajte šta je uradio na Fejsbuku

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.