Budimo u kontaktu

ITALIJA

ZA SADA NIŠTA OD ČELSIJA Vlahović na radaru drugog evropskog bogataša! Evo kakvi su uslovi

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Već mesecima se spekuliše gde bi srpski golgeter mogao da nastavi karijeru. Naravno, jedna od opcija je da ostane u klubu u kome je trenutno obavezan ugovorom, iako deluje da ona nije najpovoljnija za njega, pošto se radi o sredini u kojoj se nije najbolje snašao.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Banfilda protiv Arsenal Sarandija je 1.75. Početak meča je zakazan za 01.30.


Jedan od interesantnijih igrača na fudbalskom tržištu je bez ikakve sumnje Dušan Vlahović. Ubojit golgeter koji je u potrazi za novom sredinom, pošto mu u Juventusu ne odgovara niti atmosfera, niti uloga koja mu je dodeljena.

Evropski mediji su u prethodnom periodu izveštavali da je za njegove usluge najviše zainteresovan Čelsi. Ipak, realnost je, prema rečima pouzdanog insajdera Fabricija Romana, sasvim drugačija.

Naime, ako srpski napadač uopšte bude napuštao Torino, jedina destinacija bi mogao da bude Pari Sen Žermen, koji je, pored njega, zainteresovan za još trojicu špiceva. Takođe, isti izvor navodi da i Čelsi i Bajern Minhen cene Vlahovića kao igrača, ali da nisu otvorili pregovore.

Naravno, ovo ne znači da u budućnosti neće, pa ostaje da se vidi kako će stvari dalje da se razvijaju.

1 komentar

1 komentar

  1. Zalizanko

    10.07.2023. at 04:48

    Taj moze samo u fenerbahve dide,

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.